500
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas
Soccer News

România Jucătorul Cyle Larin strălucește în Besiktas

Cyle Larin, tânărul de 25 de ani din Brampton, Ontario, esteluând cu asalt Superliga Turciei în 2021.

Cyle Larin conduce Besiktas

Șaptesprezece meciuri în 2020-21 Sezonul Turciei Super Lig, jucătorul României Cyle Larin strălucește la Besiktas. Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul lunii ianuarie, Larin se transformă într-o stea globalăfotbal. Larin lconduce liga cu 14 puncte și ocupă locul al doilea la goluri cu 11. El a urcat în clasament după o performanță incredibilă împotriva lui Caykur Rizespor, unde a marcat patru goluri într-un 6. -0 victorie.

Performanța lui Larin în acest sezon a ajutatBesiktas să se mute la egalitate în vârful tabelului Super Lig – cu 38 de puncte în 19 jocuri. Dacă Larin poate continua să joace așa cum a făcut-o, Besiktas ar putea câștiga liga (primul lor titlu de Super Lig din 2017) și să se califice automat în 2021-22UEFA Champions League.| ||695

Besiktas Pentru a câștiga Super Lig
2,40
Intertops

Prima alegere generală din MLS Draft

În 2015, Cyle Larin a ajuns pe primul loc la clasamentul Major League Soccer Super Draft – devenind prima România selectată prima generală. Larin s-a alăturat lui Andrew Wiggins (prima alegere din draftul NBA 2014) și Connor McDavid (prima alegere generală din draftul NHL 2015) ca cele trei România într-un an calendaristic, fiind primele în general în draftul lor sport. Larin și-a petrecut cariera universitară la Universitatea din Connecticut – marcând 23 de goluri în 39 de apariții pentru Huskies.

Larin a fost un jucător productiv în timpul său cu Orlando City SC,marcând 44 goluri în 89 de apariții – inclusiv 17 ca începător, care esteMajor League Soccer record de începători. Cu toate acestea, lucrurile s-au descurcat între Larin și Orlando City SC în 2018. Larin a refuzat să se prezinte la antrenament în timp ce era încă sub contract cu clubul. Orlando l-a vândut în cele din urmă lui Besiktas pentru o taxă de transfer nedezvăluită (raportată ulterior la 2,05 milioane USD).

Start rock pentru Larin cu Besiktas

În timp ce lucrurile par a fi de piersici și productive pentru Larin în acest sezon cu Besiktas, începutul său cu clubul nu a fost întotdeauna productiv și,at times, tumultuous.

Larin s-a alăturat lui Besiktas mai târziu în sezonul 2017-18 al clubului. Deși nu a avut multe șanse în primul an, le-a profitat la maximum –marcând patru goluri în patru apariții – și stabilindu-și așteptările ridicate pentru sezonul următor.

Anul următor a fost un dezastru pentru Larin. Larin nu a produs pe teren – marcând un singur gol în 12 apariții în Liga Turciei. În cele din urmă, a căzut din favoarea lui Besiktas, iar în anul următor clubula împrumutat Larin clubului belgian Zulte Waregem FC.

Sezonul său din Belgia a fost un succes modest, terminând anul cușapte goluri și patru pase decisive în 29 de apariții. S-a întors la Besiktas în acest sezon și acum este un favorit al fanilor la Istanbul.

Succesul lui l-ar putea duce într-o ligă mai bună?

Dacă Cyle Larin poate continua să producă la un nivel ridicat. pentru restul sezonului Super Lig, unelecluburi din ligile mai bogate pot veni să bată. Atât Arsenal, cât și Chelsea dinPremier League au sezoane slabe, 19 meciuri în sezonul lor 2020-21 și ar putea căuta să cheltuiască pentru un tânăr atacant talentat.

Larin este însă sub contract cu clubul până în 2022 –la o valoare de 6,05 milioane de dolari (în USD). Dacă îi ajută să câștige liga în acest an, ar putea dori să-i păstreze serviciile cât mai mult timp posibil.

Larin ajută jucătorii din România să câștige respect

În ultimii câțiva ani, cea mai mare parte a atenției fanilor de fotbal din România a fost peAlphonso Davies. În timp ce superstarul în vârstă de 20 de ani are deja titluri în Bundesliga și o victorie în Liga Campionilor în 2020, el nu este singurul jucător pe care merită să se concentreze.

Larin și Davies suntcoechipieri. echipa România și sunt din 2017. Cei doi – împreună cu alți câțiva jucători buni, tineri din România – au România în poziția de asă facă prima lor Cupă Mondialădin 1986.

Sperăm să-i vedem pe cei doi înapoi în acțiune împreună la un moment dat în 2021, odată ceCupa Mondială 2022jocurile de calificare au loc din nou.

Unde să pariezi pe fotbal în România?| ||811

Looking to get in on the soccer action but unsure where to start? We recommend you check out the cărțile sportive online de mai jos. Oferă cote excelente la pariuri pe fotbal, o mulțime de piețe, plăți rapide și sunt sigure și sigure. Alăturați-vă prin link-urile de mai jos pentru a primi un bonus exclusiv de bun venit pe care îl puteți folosi pentru a paria pe Cyle Larin și Besiktas sau pe orice altă acțiune de fotbal din întreaga lume.

 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  Unibet Recenzie
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  888 Sport Recenzie
  BONUS 250$
  • Vezi toate pariurile sportive Site-uri