Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
România World Cup Qualifying - Can canada qualify for 2022 World Cup?
Soccer News

Calificarea la Cupa Mondială România - România se califică la Cupa Mondială 2022?

România Soccer Echipa este pregătită să își înceapă meciurileCalificarea Cupei Mondiale în martie viitor. Fanii vor să știe:Se poate califica România la Cupa Mondială 2022?

România nu s-a calificat la o Cupă Mondială FIFA din 1986.

 

Cu toate acestea, cu niște talente tinere pe listă și o remiză favorabilă pentru a începe calificările, șansele României de a reveni la turneu nu au arătat niciodată atât de bune.

România vrea unul dintre Locurile CONCACAF pentru Cupa Mondială 2022

Calificările pentru Cupa Mondială 2022 sunt împinse înapoi pe tot globul.Numai Qatar – națiunea gazdă –are un loc blocat în turneul din 2022. Comisia FIFA a votat împotriva extinderii Cupei Mondiale de la 32 de țări la 48 – optând pentru extindere în 2026, când România este una dintre gazde.

Doar trei națiuni din CONCACAF au un loc garantat în turneu, cu o a patra echipă CONCACAF posibilă, dacă va câștiga turneul final play-in.

The Echipa națională masculină a României arată la fel de bine ca până acum. Dar pentru o națiune cu o singură apariție la Cupa Mondială în 1986 (record 0-0-3, 0 goluri pentru, 5 goluri contra), ștacheta pentru ceea ce este bine este scăzut. Cu toate acestea, există o cale pentru România să facă a doua apariție la Cupa Mondială FIFA, iar cotele de calificare la Cupa Mondială România sunt cele mai bune din ultimele decenii.

România Pentru a se califica la Cupa Mondială. Cupa Mondială 2022
+600
MyBookie

Calea către turneul Cupei Mondiale 2022

România joacă Aruba, Bermuda, Insulele Cayman și Surinam în primul tur al calificărilor.

Pandemia de Covid-19 a afectat multe lucruri, inclusiv începutul calificărilor la Cupa Mondială șicote la fotbal pentru Echipa de fotbal masculin din România. Începutul inițial al programului României de calificări la Cupa Mondială – octombrie și noiembrie – a fost amânat. Acum, calificarea la Cupa Mondială 2022 pentru Româniaîncepe în martie 2021. Noua dată de încheiere a rundei de calificare nu a fost încă anunțată.

 

România deschide primul tur al calificărilor din Grupa B CONCACAF. În ciuda clasamentului pe locul 73 în lume, România estecap de serie în Grupa B. Se confruntă cu Surinam, Bermuda, Insulele Cayman și Aruba. Surinam este adversarul cel mai bine clasat pe locul 141 în lume (din octombrie 2020).

Șansele României descădere din Grupa B sunt mari. România este neînvinsă împotriva Surinamului (1-0-0) și Bermudelor (5-4-0). Nu au jucat niciodată în Cayman sau Bermuda. Totuși, locurile 193 și 195 în lume.

România trebuie să-și câștige grupa în prima etapă pentru a avansa mai departe în turneu.

Dacă România avansează mai mult decât prima etapă. , ei vor juca o serie cu două etape acasă și deplasare împotriva unui alt câștigător de grupă. România este a doua echipă cel mai bine clasată în primul tur al calificărilor. Singura echipă clasată mai sus este El Salvador. România are succes împotriva El Salvador, deținândun record de 8-4-5 împotriva rivalului său din CONCACAF.

În mod surprinzător, România deține un record rezonabil împotriva fiecare CONCACAF, excluzând patru dintre cele cinci națiuni deja calificate în runda finală (România este un 25-33-52 combinat împotriva Honduras, Statele Unite, Costa Rica și Mexic). Panama is the nation, excluding the last four mentioned that România has the worst record against at 3-6-1. However, Panama is playing in the qualifiers. The other nation qualified for the finals is Jamaica, which România is 9-6-6 against.

Dacă pot ajunge în runda finală, ceea ce este foarte posibil, lucrurile vor deveni provocatoare pentru România. Opt națiuni ajung în etapa finală, dar numai primele trei se califică automat la Cupa Mondială din 2022. Echipa de pe locul al patrulea se califică în playoff-urile interconfederaționale.

Dacă România va ajunge în etapa finală și va termina în primii trei, sau cel puțin pe locul patru, are nevoie de tânăra lor vedetă – Alphonso Davies – a produce.

The Alphonso Davies Factor

Alphonso Davies este cel mai mare nume care a apărut vreodată din România. Starul și-a început cariera de fotbalist cu Vancouver Whitecaps, dar a atras rapid atențiacel mai bun club al Germaniei, Bayern Munchen. După doar 19 ani, Davies l-a ajutat pe Bayern München să câștige UEFA Champions League 2020.

De asemenea, a făcut zgomot pentru România pe scena internațională. Davies și-a făcut debutul la echipa națională masculină la doar 16 ani și și-a făcut simțit impactul rapid. La Cupa de Aur CONCACAF 2017,Davies a marcat două goluri în primul meci al României – făcându-l cel mai tânăr din România care a marcat două goluri.

În timp ce numai România A avansat în sferturile de finală la turneu, Davies s-a clasat la egalitate în fruntea turneului cu trei goluri și a câștigatPremiul Ghete de Aur și Premiul Young Player.

Fără îndoială, cel mai mare moment al său a venit în 2019, în timpul fazei grupelor din Liga Națiunilor CONCACAF. Davies a marcatgolul câștigător împotriva Statelor Unite la Toronto. România a terminat pe locul al doilea în grupa lor în Statele Unite, calificându-se pentru Cupa de Aur 2021, dar nereușind să avanseze în finala inaugurală a Nations League.

Chiar dacă România nu a avansat, performanța lui Davies, alături de || |777Junior Hoilett (care a marcat trei goluri), ar trebui să entuziasmeze România.

Se va califica România la Cupa Mondială FIFA 2022?

Cu Davies și Hoilett, România are cea mai mare șansă din ultimii ani de a ajunge la FIFA Soccer World Cup. Costa Rica (locul 46 în lume) și Honduras (locul 62 în lume) sunt bine în afara vârfurilor lor din ultimul deceniu (16 și, respectiv, 42). România are, de asemenea, un succes modest împotriva Statelor Unite în ultimii opt ani, cu scorul de 1-2-2. Victoria împotriva SUA este prima lor din 1985.

În general, aceasta Echipa România este în plină ascensiune. În timp ce câștigarea Cupei Mondiale este o întindere, echipa pe care o au și modul în care sunt pregătite acum calificările (după schimbările din cauza Covid-19), Echipa România masculină are șanse mari să facă următoarea Cupă Mondială.|| |789

See below the cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Amintiți-vă că sunteți eligibil pentru bonusuri mai bune dacă depuneți folosind Bitcoin.

  • Bonusuri mai bune cu BTC
    Taxe mai rapide și mai mici
    • Vedeți toate site-urile de pariuri sportive