Luni, 13.02.2017 - 04:29 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 13/02/2017 - 04:29 EST

Selecții din Liga Campionilor: cine este preferatul tău pentru a câștiga totul în 2017?

Champions League Picks: Who's Your Favourite To Win It All in 2017?

Șanse de a câștiga Champions League 2017

Mai jos veți vedea toate cotele referitoare la câștigătorul general al UEFA Champions League 2016/17. Aceste linii vor fluctua pe măsură ce sezonul trece, așa că este mai bine să verificați frecvent aici înainte de a plasa pariul final. Real Madrid a câștigat turneul de două ori în ultimele trei sezoane, Barcelona completând o trifectă spaniolă câștigând cealaltă finală în acea perioadă.

Perechea de giganți va fi din nou favorită pentru a ajunge în finală, deși Colegii grei Bayern Munchen, Juventus și PSG ar putea avea ceva de spus despre asta. Și nu anulați un turneu când Leicester City este încă activ!

Faza eliminatorie în optimile de finală aLigii Campionilor este momentul în care turneul începe să devină cu adevărat serios. În timp ce confruntările dintre adevărații giganți europeni sunt rare în toată faza grupelor, nu există unde să se ascundă pentru cluburile mari când ajung în această etapă - dacă vor să câștige turneul de aici, vor trebui să se pregătească pentru a câștiga niște meciuri incredibil de mari. .

Sevilla este o perspectivă interesantă aici - a câștigat Europa League în ultimele trei sezoane și a fost recompensat ca primul club care a câștigat intrarea în Liga Campionilor la câștigarea turneului. Ei se regăsesc în ultimii șaisprezece și știu exact cum să treacă printr-o etapă eliminatorie. Ei au, fără îndoială, unul dintre jocurile mai ușoare din optimile de finală, unde se confruntă cu Leicester, așa că nu este de neconceput că ar trebui să progreseze profund, dar pot ei să facă față puterii părților mari?

În general , șansele ca un club spaniol să câștige turneul pentru al patrulea an consecutiv nu ar putea fi mai mari. Când adaugi Sevilla la finaliștii de anul trecut Atletico și Real Madrid, ai deja trei candidați și nici măcar nu ai menționat cea mai de succes echipă din turneu din ultimii cincisprezece ani - Barcelona. Ar putea fi acesta anul în care celelalte națiuni se intensifică sau va continua fiesta? Avem mica noastră idee.

Cine va câștiga Liga Campionilor 2017?

ALEGE REAL MADRID (+450) laBET365

Când discutăm despre câștigătorul general al Ligii Campionilor, este greu să omiteți Real Madrid și Barcelona. Prima este cea mai de succes echipă din istoria turneului cu 11 trofee Cupa Europei/UCL, în timp ce cea din urmă este cea mai bună echipă din epoca modernă. Între ei, Real și Barca reprezintă opt din cele șaptesprezece trofee ale Ligii Campionilor de la începutul secolului.

Deci cum alegi doar unul dintre ele?

O statistică cheie este că atunci când Barcelona este fierbinte, ei sunt fierbinți. Toate cele patru trofee ale Ligii Campionilor din acest mileniu au avut loc când au câștigat și liga. Acum știu că este un sezon lung, cu multe încă de făcut, dar Real Madrid pare să aibă avantajul în La Liga în acest sezon.

Dacă acest fragment de istorie continuă, Barcelona nu va câștiga anul acesta. Liga Campionilor și nu văd pe nimeni să provoace Real Madrid. Singura echipă care s-ar putea apropia de a lua titlul de la Madrid în acest sezon este Bayern Munchen. Echipa germană a fost ultima echipă non-spaniolă care a câștigat turneul și este unul dintre puținele cluburi cu o echipă care să se potrivească cu Los Blancos.

Singura mea preocupare aici este că Bayern nu este testat în mod regulat de top. echipe din Bundesliga și ar putea să nu reușească să atingă înălțimile necesare pe scena mare. Numai timpul ne va spune!

Ofertă Bet365 Champions League

Bet365oferă o selecție largă de linii de pariuri în toată UEFA Champions League corpuri de fixare. Amintiți-vă că toate meciurile din optimile de finală până în semifinale sunt egale în două etape - puteți paria pe linii individuale de meci sau puteți alege echipa despre care credeți că va progresa în cele două meciuri.

Marcarea golurilor. piețele sunt întotdeauna populare. Luați un punct pe cine credeți că va fi primul sau ultimul jucător care va lovi fondul fileului sau alegeți opțiunea mai sigură și selectați un jucător care credeți că poate înscrie oricând. O altă opțiune bună este piața „ambele echipe care marchează”, unde Bet365 oferă de obicei cote aproape par.

Nu uitați că puteți paria oricând live pe meciuri, așa că asigurați-vă că pariați în- joc pentru a primi cote atrăgătoare pentru echipa ta, mai ales dacă scad un gol mai devreme!

Rezultate / ProgrameLiga Campionilor

Lista de meciuri din optimile de finală a oferit pariorilor multe la care să se gândească - există, fără îndoială, potențialul de a marca cu un pariu în joc.

Unul dintre cele mai mari confruntări este Bayern Munchen vs Arsenal, care se întâlnesc în Liga Campionilor pentru a patra. timp în ultimii cinci ani. În total, cele două echipe au jucat în trei meciuri eliminatorii, iar Bayern a progresat în toate cele trei ocazii. Aceasta va fi prima dată când Arsenal va intra în egalitate ca câștigător de grupă, ceea ce înseamnă că primul meci va fi jucat la München.

Urmăriți-l cu atenție - Bayern ar trebui să progreseze, dar vor fi momente în care Arsenal ar putea fii înainte la egalitate, așa că asigură-te că ești gata să pariezi live.

Cealaltă egalitate notabilă este Sevilla vs Leicester City. Vulpile au fost groaznice în engleză Premier League în acest sezon și se luptă cu retrogradarea, totuși forma lor în Liga Campionilor a fost inspirată. Ei se confruntă cu o echipă din Sevilla cu o bogată experiență europeană și care cu siguranță va fi prea puternică în cele două meciuri, deși Leicester este un caz special. Ești suficient de curajos să pariezi în joc pe acesta?

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |773European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||776 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas | ||829
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, the 25-year-old from Brampton, Ontario, is preia cu asalt Super Lig-ul Turciei în 2021.

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |875
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.