Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Turkish Delight - Besiktas vs Galatasaray

Turkish Delight - Besiktas vs Galatasaray

Cel mai mare partidă de fotbal din Turcia este meciul dintre cele mai de succes două cluburi ale națiunii, iar încă o dată Besiktas va înfrunta Galatasary într-un | ||653crucial Turkish Super Lig matchup. Aruncăm o privire la cotele și rezultatul probabil și oferim sfaturi despre cum puteți paria pe fotbalpariți pe fotbal.

Pariuri Besiktas vs Galatasaray

Istoria derby-urilor

Besiktas și Galatasaray s-au confruntat în 240 de meciuri oficiale de când s-au confruntat pentru prima dată în 1924, iar recordul general este la fel de aproape pe cât te-ai aștepta de la o rivalitate atât de acerbă.

În total, Galatasaray are avantajul cu 87 de victorii, în timp ce Besiktas este doar în urmă cu 82. Au fost, de asemenea, 71 de egaluri în meci, ceea ce arată cât de aproape sunt echipele. sunt.

În Super Lig, există o marjă ceva mai mare - Besiktas a câștigat de 34 de ori față de cele 44 de victorii ale lui Galatasaray. Remiza este al doilea cel mai popular rezultat aici (42).

În ceea ce privește golurile, este, de asemenea, destul de aproape. Galatasaray este în frunte cu 334 de goluri, în timp ce Besiktas are 317 goluri din cele 240 de meciuri.

Ultimele rezultate

Acest derby a scăzut și a curs de-a lungul istoriei și, interesantthere have been very few draws in Super Lig matches over the last few years (just six of the last 30).

Galatasaray a câștigat ultimul meci, înregistrând o victorie cu 2-0 acasă în aprilie 2018 , deși Besiktas a câștigat patru din ultimele cinci dinaintea meciului și a păstrat trei partide libere.

Totuși, înainte de asta, Galatasaray a continuat o serie de cinci victorii consecutive, inclusiv o serie generală de zece meciuri fără pierderi. la Besiktas (7 victorii, 3 remize). După cum puteți vedea, a devenit una dintre cele mai imprevizibile meciuri din fotbal.

Besiktas vs Galatasaray - duminică, 2 decembrie

Galatasaray și Besiktas intră în derby-ul crucial din acest weekend în al treilea și al patrulea, respectiv, deci este într-adevăr o victorie obligatorie, având în vedere că doar primul loc primește un loc automat în Liga Campionilor pentru sezonul viitor. Besiktas este cu trei puncte în urmă, deși ar putea să-și depășească rivalii cu o victorie și, cu siguranță, se pare că principalele site-uri de pariuri sportive online înclină spre o victorie acasă.

Besiktas încep ca favoriți, plătind -130 pentru victorie, în timp ce Galatasaray este complet la +375. Remiza este disponibilă pentru +275.

Forma anterioară este greu de ales în acest moment, având în vedere că ambele echipe au avut rezultate mixte în ligă recent. Galatasaray a câștigat ultimul lor meci în deplasare cu 3-0, deși a avut loc acasă cu 1-1 în ultimul lor meci. Între timp, Besiktas a pierdut ultimul meci de acasă cu 2-1, deși a răspuns cu o victorie cu 4-1 în deplasare în cel mai recent meci al lor.

Ambele echipe nu au marcat în ultimele zece meciuri dintre pereche, ceea ce desigur înseamnă că au existat 8 cearșafuri curate în acest dispozitiv în acest timp.

Besiktas Pentru a învinge cotele Galatasaray
-130
Sports Interaction

Pronostic și sfaturi|| |726

Besiktas may be the heavy favourite, although we are looking at the draw as a value pick in this fixture.

Ne așteptăm la goluri, iar alegerea noastră ar trebui să fie overs în acest meci. (peste +2,5). Ambele echipe au fost în formă în acest domeniu până acum în acest sezon.

În ceea ce privește scorul, vom alege un egal 2-2, același rezultat care a avut loc în meciul din septembrie 2016 dintre cluburi. în același loc.

Turkis Super Lig Outright Market

Galatasaray și Besiktas sunt încă în căutarea titlului de ligă turcească, deși favoritul momentului esteIstanbul BB, care sunt+100 pentru a câștiga liga și în prezent ocupă șase puncte de Galatasaray în vârf.

Istambul BB Pentru a câștiga cotele Super Lig
+100
Sports Interaction

Kasimpasa au început bine sezonul și stau pe locul doi pe masă, dar casele de pariuri nu le evaluează nicio șansă (au prețuri peste +2000).

Galatasaray sunt în prezent +200 și Besiktas +330 pentru a câștiga liga. Având în vedere dominația lor asupra istoriei diviziei, ei reprezintă cu siguranță o valoare bună în cursa pentru primul loc.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive