Miercuri, 31.05.2017 - 11:50 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 31/05/2017 - 11:50 EDT

Pariuri speciale la finala Ligii Campionilor

Champions League Final Special Bets

Pentru a marca o penalizare

Champions League Final - To Score/Miss A Penalty Odds

Hai să vorbim pedepsele. Real Madrid a primit un penalty în ultimele 3 dintre ultimele 4 meciuri din Liga Campionilor. Ei au primit, de asemenea, unul în finala de anul trecut, care a fost ratat de Antoine Griezmann.

  • Dacă îi dă unul lui Juventus, jucătorul desemnat de lovitură este Paulo Dybala, de 23 de ani, care este excelent de la fața locului.+900 merită o stropire.
  • Dacă Real Madrid primește un penalty, știm cu toții cine îl va primi. Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo a avut rezultate mixte din penalty. Se pare că dacă i-ai oferi 25 de șanse, ar rata 7 sau 8. Deci +2500 este o valoare fantastică.

Dacă vrei să iei oricare echipă pentru a câștiga jocul la penaltyuri, puteți obține +1000 la BET365, spre deosebire de +800 la William Hill, așa căluați 25% în plus.

To Win From Behind

Champions League Final - To Win From Behind Odds

Juventus a rămas în urmă cu mai puțin de 40 de minute în toată această competiție,deci pentru ei să vină din spate și să câștige ar fi dificil, având în vedere că e greu de urmat. .

Dar Real Madrid, în funcție de modul în care joacă, ar putea foarte ușor să rămână în urmă și să fie nevoit să-și găsească calea înapoi. A face asta împotriva unei echipe Juventus care a permis doar 3 goluri în 1.080 de minute de fotbal este cu totul altceva, dar după ce am văzut de la Galacticos în această competiție în ultimele trei sezoane, cum poți spune că ceva îi depășește?|| |690

In 6 knockout stage games, Realul a avut în urma la un moment dat în 5 dintre aceste concursuri. Au revenit și au câștigat trei dintre acestea în 90 de minute și un al patrulea în 120 de minute. Când au câștigat La Decima în urmă cu patru sezoane, aveau nevoie de o egalare în ultima secundă a lui Sergio Ramos, un gol care a schimbat modul în care istoria va vedea acest colectiv. Revenirile sunt încorporate în ADN-ul acestei echipe.

Marcatori

Deci pe cine ar trebui să marchezi sâmbătă și pe cine ar trebui să eviți?

Champions League Final Goalscorers Odds

Real Madrid goluri primite și un jucător al Bătrânei Doamne care pare să apară în aceste mari ciocniri este Paulo Dybala, menționat mai sus. Luați-l să marcheze oricând la +220 pe WilliamHill.

Cu finala care se va desfășura în națiunea natală, Gareth Bale, cineva s-ar putea îndrăgosti de zână poveste dar aș evita să-l iau pe galez la +280. Sincer, nu sunt sigur dacă va fi pe teren o jumătate de oră, iar dacă pariați ca acesta pe vreun jucător ar trebui să fiți sigur că începe și joacă aproape 90 de minute.

Din cele 3 goluri pe careJuventus le-a primit în această competiție, 2 au venit din situații cu piață. Toni Kroos, care este excelent din locurile de deadball, adaugă un plus de valoare nu numai lui Cristiano Ronaldo, ci și mai sus menționat Sergio Ramos, care are talent pentru a marca goluri uriașe pe cea mai mare scenă. Puteti paria pe capitan care va marca oricand la+800 pe Bet365.

Pentru alegeri de pana la minut si toate lucrurile footy mă puteți urmări pe twitter @zahir_gilani

Champions League Final Bet365

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |775European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||778 to name a few.

Llista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |840

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |877
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.