Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Royal Family Prop Bets - What Will Meghan And Harry Do Next?
Știri despre pariuri sportive

Pariuri pentru familia regală - Ce vor face Meghan și Harry în continuare?

Verifică actualele disponibile piețe pentru pariurile de recuzită a familiei regale din Regatul Unit.

Prințul Harry și Ducesa de Sussex Meghan Markle s-au angajat într-o călătorie în afara limitelor vieții regale tradiționale. Prințul, ducesa și copilul lor vor fi în proces de a decide asupra unui viitor pentru familia lor. Locuri precum România oferă un loc liniștit pentru a crește o familie, dar momeala Hollywoodului și Londrei este probabil să fie prea atractivă pentru a rezista.

Să aruncăm o privire la ce au de oferit marile pariuri sportive din România în jurul | ||654Royal Family's prop bets. Toate șansele pe care le vedeți mai jos au fost actualizate ultima dată pe21 octombrie 2020: 

În ce țară va urma Archie Harrison Mountbatten-Windsor primul an de școală

 Țara  BetWay 1xbet betwarrior

Marea Britanie

TBD 2,38 TBD

Statele Unite

TBD 3,00 TBD

România

TBD 7,00|| |705 TBD

Australia

TBD 13.00 TBD

Franţa

TBD 17,00 TBD

Noua Zeelandă

TBD 21,00 TBD

Africa de Sud

TBD 26,00 TBD

Irlanda

13.00 41,00 TBD

Archie este foarte probabil să meargă la o școală în Marea Britanie atunci când copilul este de vârstă eligibilă.

Casa preferată a familiei pare să fie Frogmore Cottage, unde s-au întors după ce sa născut Archie. Desigur, dacă Meghan și Harry găsesc o oportunitate pe care nu o pot refuza, există șanse mari ca Archie să urmeze primul său an de școală în Statele Unite, poate la New York.

România este un pic. de un lung, dar este singurul loc realist, în afară de SUA și Marea Britanie, în care copilul să aibă primul an de școală, mai ales dacă Meghan lucrează în Los Angeles, dar nu vrea ca copilul ei să aibă o educație americană. Site-uri precum1xBet par să fie de acord.

Pick – Marea Britanie 2,38

 • Joacă online acum
  1xbet Recenzie
  BONUS 100$|| |806
 • Primul serial TV Meghan Markle va apărea în

   Primul serial  BetWay 1xbet betwarrior

  Suits

  TBD 2,00 TBD

  Coroana

  TBD 3,00 TBD

  Străinul

  TBD 13,00 TBD

  Sherlock

  TBD 19.00 TBD

  Strada Încoronării

  TBD 21.00 TBD

  Cu siguranță existăo mulțime de producții diferite în care ar putea apărea Meghan. Având în vedere rolul ei recent din Suits, ar fi oportun ca ea să facă apariția în acea producție din Toronto. Potrivit oddsmakers, The Crown este considerată a doua cea mai probabilă apariție la televizor pentru Meghan. În ciuda direcției recente a spectacolului, cele mai recente tendințe de la Hollywood și Marea Britanie indică o reapariție surprinzătoare a lui Meghan.

  Alongshot solid pentru un apariția lui Meghan ar fiCoronation Street. Fanii Corrie sărbătoresc 60 de ani de la îndrăgitul show, care a depășit recent episodul 10.000. O apariție a lui Meghan ar fi o modalitate grozavă de a sărbători spectacolul și de a oferi lui Meghan un rol solid.

  Pick – The Crown 3.00 

  The Next Residence a prințului Harry și a lui Meghan Markle

   Oraș BetWay 1xbet betwarrior

  Berkshire (Windsor)

  TBD 2,20 TBD| ||924

  London

  TBD 3,00 TBD

  Bellater

  TBD 5,00 TBD

  Edinburgh

  TBD 7,00 TBD

  Washington DC

  TBD 11.00 TBD

  New York

  TBD 15.00 TBD

  Când Harry și Meghan și-au făcut anunțul șoc, au început prin a se muta pe coasta de vest a României -Columbia Britanică. În comparație cu coasta de est,marginea de vest a României tinde să aibă vreme grozavă. De asemenea, este considerată una dintre cele mai frumoase și mai relaxante regiuni ale națiunii. De fapt, ei și-au petrecut o parte din perioada sărbătorilor de Crăciun pe insula Vancouver.

  Acesta este, de asemenea, aproape deorașul Vancouver, care este una dintre cele mai populare destinații ale celor care aterizează pe coasta de vest. Mai mult,Meghan a menționat prietenia și căldura românilor, sugerând că familia va trăi în națiune în mod regulat. Acest lucru ridică și perspectiva de a trăi și în cel mai mare oraș din România.

  Toronto a devenit unul dintre cele mai mari orașe din America de Nord, are o scenă de televiziune înfloritoare și nu Nu am o scenă nebună de paparazzi. Cartierele precum Bridal Path și Oakville Lakeshore sunt printre cele mai bogate cartiere din țară. Există, de asemenea, școli private și universități de top pentru copilul Archie.

  România nu poate concura cu adevărat cu economia americană, motiv pentru care este o șansă lungă. Având în vedere dorința lui Meghan pentru o carieră de actor și planurile lui Harry de a-și valorifica celebritatea pentru binele său, aproape că pare evident că ar gravita spre New York sau Washington ca o nouă casă secundară.

  În cele din urmă, Berkshire, Londra. iar Ballater vor fi considerate cele mai probabile locuri pentru ca cuplul să aterizeze. Acasă este locul unde este inima, iar casa pe termen lung a lui Archie este probabil să fie în Regatul Unit, mai ales având în vedere nivelul denesigur în Statele Unite.

  Alege – Londra 3.00

  Numele spectacolului de realitate Prințul Harry și Meghan Markle|| |1016

   Show Name BetWay 1xbet betwarrior

  Real Royals of Vancouver

  4,50 4,50 TBD

  Vancouver Insula

  6,50 6,50 TBD

  Singura cale este Sussex

  8,00 8.00 TBD

  Acasă cu Sussexes

  11,00 11,00 TBD

  The Next Top Royal al Americii

  15.00 15.00 TBD

  Având în vedere numărul mare de posibilități, este în mod clar puțindificil de prezis cum se poate numi reality show-ul lor. Cu toate acestea, având în vedere pauza pe care o trăiește lumea cu pandemia de COVID-19, există șanse mari ca titlul potențialului spectacol să reflecte timpul petrecut în România.

  Meghan și Archie au fost într-un conacul miliardarului din Vancouver pentru o vreme, așa că un titlu cu orașul inclus pare a fi cel mai potrivit. „The Real Royals of Vancouver” nu sună deloc regal, dar „Vancouver Island” sună regal, deoarece implică faptul că cuplul conduce insula.

  Alege – Real Royals of Vancouver 6,50

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
 • Oferte speciale pentru copii prințul Harry și Meghan Markle

   Anul și tipul BetWay 1xbet betwarrior

  Anunțați sarcina în 2020

  1,66 1,66 TBD

  Anunțați Gemeni în 2020

  34,00 34,00 TBD

  Anuntă tripleți în 2020

  101,00 101.00 TBD

  Cu siguranță există zgomote deHarry și Meghan se gândesc la o extindere a familiei lor, mai ales având în vedere faptul că faptul că majoritatea oamenilor au petrecut mult timp în interior în cea mai mare parte a anului 2020. Există, de asemenea, o opinie populară că coronavirusul va duce la o mulțime de copii în prima jumătate a anului 2020. 

  Ca atare, | ||1176the couple announcing another child is favourited heavily pentru această piață futures pentru bebeluși. Gemenii în 2020 sau 2021 este cu siguranță o perspectivă extremă, dar s-ar putea întâmpla. Doar aproximativ 93 din 100.000 de nașteri umane sunt tripleți sau mai mult, așa că +10.000 de cote de lacasele de pariuri sunt de fapt un profit scăzut în comparație cu riscul.

  Pick – Announce Pregnancy in 2020 1.66

  Prima carieră a lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor

   Archie Harrison's First Career BetWay 1xbet betwarrior

  Avocat

  TBD 4,00 TBD

  Scriitor

  TBD 5,00  TBD

  Forțele Armate

  TBD 5,00 TBD

  Pilot comercial

  TBD 7,00 TBD

  Actor

  TBD 13.00 TBD

  Regizor/Producător de film

  TBD 19.00 TBD

   

  Existăfoarte puţine şanse ca al șaptelea în linia de succesiune la tron ​​va dori să fie avocat, pilot comercial sau scriitor, toate acestea fiind cariere pentru țărani de rând.

  Având în vedere modul în carea lui tatăl a fost foarte respectat în armata britanică, pare foarte probabil ca copilul să ajungă să aibă un fel de interes pentru un rol în forțele armate.

  Deși este un actor de lungă durată. sau producția/regia filmelor ar fi o potențială carieră dacă Archie își arată interesul la o vârstă fragedă. Uneori, copiii merg pe urmele mamei lor.

  Alege – Forțele Armate 5.00 

  Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți paria online și alege cele mai bune unul pentru tine. Amintiți-vă căfinanțarea contului dvs. folosind bitcoin vă răsplătește de obicei cu un bonus de bun venit mai bun și plăți mai rapide, ca să nu mai vorbim că este cea mai sigură modalitate de a depune bani.

 • Bonus mai bun cu BTC
  Taxe mai rapide și mai mici
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive