Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
October Democratic Debate Odds & Props: The Who's Who of the Democratic Candidates
Stiri sportive

Dezbaterea democratică din octombrie Cote & Recuzită: Cine este cine dintre candidații democrați

Va fi Biden sau Warren să preia conducerea?

The Partidul Democrat va organiza a patra Democratdezbatere primară pentru alegerile prezidențiale din 2020. Dezbaterea din octombrie este programată să fie una mare, la propriu, deoarece 12 candidați vor urca pe podium pentru a susține cea mai mare dezbatere prezidențială din istoria americană înregistrată.

Biden șiWarren par să se lupte până la a patra dezbatere. Cine va ocupa primul loc în sondaje?

 

Unde va avea loc și cum îl pot urmări?

Candidații vor călători la Universitatea Otterbein în Westerville, Ohio, pentru debate pe 15 octombrie. Dezbaterea va fi difuzatălive la ora 20:00 și co-găzduită de CNN și The New York Times.

 

Deci cine a făcut tăierea?

Vom vedea la fel10 candidați de la dezbaterea primară din septembrie, inclusiv liderii Bernie Sanders, Joe Biden și Elizabeth Warren.

Li se vor alătura pe scenă doi candidați, care nu au susținut dezbaterea anterioară , reprezentantul Hawaii Tulsi Gabbard și filantropul miliardar Tom Steyer.

Fiecare candidat se va lupta pentru votul poporului american în timp ce își prezintă intențiile pentru țară în următorii 4 ani.

The dezbaterea are loc în vremuri fără precedent.

Ancheta de demitere a Camerei Reprezentanților planează peste cap, iar candidații trebuie să încerce să aruncă lumină asupra întâmplărilor sumbre din actuala administrație.

Republicanii pot urmări cu un sentiment de încredere, ca șicotele lui Trump pentru 2020 campania sunt destul de favorabile.

 

Cine are șanse de câștig?

Ultima dată când acești candidați s-au întâlnit a fost în septembrie, tema asistenței medicale a dominat conversația, cu o bătaie doi la unu între Warren și Sanders, pe de o parte, și Biden, pe de altă parte.

Thecote de pariuri politice au următorii candidați ca cel mai probabil să câștige nominalizarea, așa că vă vom oferi o scurtă detaliere a cine este cine și ce se spune.

 

Elizabeth Warren| ||719

It’s momentul Elizabeth Warren. Ea a urcat în sondaje și acum se află alături de Joe Biden, peste media Red Clear Politics. Și cu aliatul ei Bernie Sanders care se confruntă cu probleme de sănătate, ea va merge din ce în ce mai puternic.

În ultima dezbatere Warren a susținut o afirmație absolută, cu privire la căsătoria gay, care a lăsat publicul în aplauze colective.| ||725

Though some forecasters have brought to light the fact that jabs about gay marriage aimed at a predominantly Christian audience may end up backfiring.

 

Joe Biden

Candidatul în vârstă de 76 de ani are o recunoaștere a numelui de neegalat, având în vedere cei 8 ani săi ca vicepreședinte pentruBarack Obama și cei 36 de ani în Senatul SUA. El a fost candidatul care a vorbit cel mai mult în ultima dezbatere, urmat îndeaproape de Elizabeth Warren.

Deși a fost atacat de rivalii săi democrați în ambele dezbateri, el este încă în fruntea sondajelor conform alegerilor actuale din SUA. șansele și a fi perceput ca fiind cel mai probabil să-l învingă pe Trump în sondajele Insider.

 

Bernie Sanders

Bernie Sanders esteo figură proeminentă în cadrul Partidului Democrat de multă vreme. El a declarat recent că va „schimba natura” campaniei sale, pentru a ține seama de recenta sa înfricoșare de sănătate.

El a declarat că intenționează să continue campania. Dar nu există nicio îndoială că starea lui va arunca o umbră de îndoială asupra nominalizării sale și probabil că îi va grăbi declinul din sondaje.

 

Andrew Yang

În ciuda recunoașterii scăzute a numelui care însoțește candidatura pentru un președinte fără istorie politică notabilă,Andrew Yang se descurcă de fapt destul de bine .

Nu este un favorit, cu toate acestea, el este în continuă creștere în sondaje datorită stilului său sincer de a vorbi și a unor tehnici creative pentru a câștiga votul publicului.

Cunoscută sub numele de Gang Yang, susținătorii săi l-au ajutat să-și mențină prezența în campanie. Unii câțiva norocoși au fost răsplătiți cu o donație universală de venit de bază de 12.000 de dolari pe an pentru 10 familii - o mișcare inteligentă.

De asemenea, a văzut o creștere a volumului său de strângere de fonduri pentru octombrie, ceea ce nu face decât să-i întărească încrederea.| ||783

 

Conținut similar: