Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Local News: PointsBet Hires Away Top Exec Sullivan From Bet365
Știri despre pariuri sportive

Știri locale: PointsBet îl angajează Sullivan, în deplasare, de la Bet365

PointsBet a anunțat angajarea lui Aaron O. „Sullivan caVicepreședinte al veniturilor cazinoului online. El este setat săsupravegheze operațiunile din America de Nord. O'Sullivan va aduce la PointsBet aproape 15 ani de experiență internațională în iGaming și va face parte din echipa de conducere executivă din SUA, raportând direct directorului general al PointsBet din SUA, Johnny Aitken. O'Sullivan lucra pentru Bet365, un alt gigant de pariuri online, când a fost angajat de PointsBet.

PointsBet Agressive Move

  • Pointsbet l-a angajat pe Aaron O'Sullivan ca vicepreședinte al cazinoului online Venituri
  • O'Sullivan va supraveghea operațiunile din America de Nord și va raporta direct CEO-ului PointsBet SUA, Johnny Aitken
  • El aduce aproape 15 ani de experiență internațională în iGaming și, cel mai recent, a lucrat pentru Bet365

Pariuri sportive online deținute de AustraliaPointsBet s-a mutat agresiv pe piața din SUA. În 2019, PointsBet a stabilit o a doua bază de operațiuni din SUA în Colorado. Compania operează în prezent case de pariuri sportive în șapte state din SUA - Colorado, Iowa, Indiana, Illinois, Michigan, New Jersey și West Virginia.

Angajarea unui veteran al industriei precum O'Sullivan nu face decât să își consolideze brandul ca ei caută să se extindă în alte state.

Înainte de a accepta rolul deVicepreședinte al veniturilor cazinoului online la PointsBet, O'Sullivan a deținut funcția de director sau poziții de conducere la companii precum Bet365, Boylesports, Rank Plc, Betfred și 32Red. Cel mai recent, O'Sullivan a ocupat funcția de șef al jocurilor pentru Bet365.

"Sunt încântat să mă alătur laPointsBet în creștere team și salutăm oportunitatea care urmează, în special în modelarea operațiunii cazinoului online în cadrul tehnologic propriu al companiei”, a spus O'Sullivan într-un comunicat. „Viziunea pe termen lung a PointsBet și strategia pentru iGaming îmi oferă o mare încredere – fundația tehnologică internă înseamnă cazinou online, iar compania în ansamblu se poate adapta rapid la cererile consumatorului pe piața din America de Nord, aflată în ritm rapid, în creștere.

"Oportunitatea este enormă și cred căPointsBet este poziționat fantastic pentru a fi un jucător foarte legitim.”

Ronnie O’Sullivan betting odds

PointsBet s-a mutat rapid la a câștiga prezență within the North American sports landscape. PointsBet is an operator autorizat de jocuri de noroc și deținătorul oficial de licență de date al MLB. De asemenea, au încheiat contracte de parteneriat cu NBA, PGA Tour și NBC Sports. Ei listează legenda NBA Allen Iverson și jucătorul de golf LPGA Paige Spiranac drept ambasadori ai mărcii.

Experiența lui O'Sullivan în cazinouri

În timp ce PointsBet sa mutat efectiv înUSA sports betting market, expertiza lui O'Sullivan pe site-ul de cazinouri online al industriei este probabil ceea ce a făcut ca achiziția sa să fie atât de vitală pentru extinderea planului PointsBet din America de Nord.

O „Experiența anterioară a lui Sullivan vine atât prin intermediul mărcilor globale mari, cum ar fiBet365, cât și prin intermediul start-up-urilor. După ce a condus echipele de dezvoltare a produselor, operațiuni și marketing, gama sa largă de expertiza h așa cum a dezvoltat în el o înțelegere fermă a ceea ce face ca o operațiune de succes a unui cazinouoperație de succes, precum și o pasiune pentru satisfacerea nevoilor clientului. O'Sullivan a folosit aceste cunoștințe pentru a oferi cu succes experiențe de cazinou clienților de pe mai multe piețe reglementate globale, cum ar fi Regatul Unit, Spania, Italia, New Jersey și multe altele.

"Adăugarea talentului de top pentru a realiza puterea tehnologiei de cea mai bună calitate este o directivă importantă pentru echipa PointsBet în timp cecontinuăm să creștem și să executăm și suntem încântați astăzi să ne consolidăm operațiunile de cazinou online prin adăugarea lui Aaron O'Sullivan – un lider dovedit cu expertiză extinsă în industrie”, a declarat Johnny Aitken, CEO PointsBet SUA, într-o declarație.

"Reputația lui Aaron vorbește de la sine, iar înțelegerea sa desprepeisajul actual al cazinourilor online din America de Nord, ca precum și cunoștințele sale despre cele mai bune practici pentru a obține succesul, va fi de mare beneficiu pentru companie, pe măsură ce continuăm să ne extindem. și realizați oportunitatea în creștere a iGaming."

Eyeing România As Well

Pe măsură ce PointsBet se mută laîși consolidează produsul din SUA, Compania dezvoltă, de asemenea, planuri de mutare pe piața din România. Româniaa lansat pariurile sportive individuale pe 27 august. Înainte de această dată,doar pariurile parlay erau disponibile pentru România sports pariori.

Până acum, doarOntario, Columbia Britanică și Quebec s-au deschis la pariuri sportive individuale. În această etapă, numai aceleașicorporații de loterie provinciale care operau sistemul anterior de pariere parlay oferă acces la pariuri sportive individuale.

Pariuri sportive private. se așteaptă să li se permităaccesul pe piața din România până la începutul Anului Nou, iar PointsBet se pregătește deja pentru această oportunitate. L-au numit pe Scott Vanderwel în funcția deChief Executive Officer pentru PointsBet România.

Numirea lui Vanderwel urmează angajărilor anterioare pentruPointsBet's operațiune distinctă România care includ pe Nic Sulsky în calitate de Chief Commercial Officer și Chantal Cipriano în calitate de Vicepreședinte, Juridic, Compliance.Ronnie O’Sullivan odds

Angajarea lui Vanderwel este o dovadă suplimentară aAngajamentul PointsBet de a lansa produsele și serviciile sale de vârf în România. Vanderwel va raporta directorului general al PointsBet, Sam Swanell. Vanderwel a ocupat anterior funcția deVicepreședinte senior pentru Rogers Communications, unde a supravegheat strategia corporativă, îmbunătățirea operațională și operațiunile digitale.

Along with most of the major U.S.-based sportsbooks, PointsBet is especially attracted to the Ontario market. With a population base of 14 million, industry insiders believe that Ontario ar putea deveni mina de aur apariuri sportive în România în care piața din New Jersey a evoluat în SUA. Serviciul de pariuri lunar din New Jersey rivalizează cu cel al Statelor Unite ale Americii, Nevada.

GuvernulGuvernul Ontario a indicat că provincia va fi deschisă tuturor. entități interesate deobținerea unei licențe de pariuri sportive în provincie. Provincia a înființat iGaming Ontario, o subsidiară a Comisiei pentru alcool și jocuri din Ontario, pentru a gestiona pariurile sportive și jocurile de noroc online din provincie.

Procurorul general al Ontario Doug Downey a indicat că provincia speră optimist să deschidă susținepiața reglementată de pariuri sportive către site-uri private de pariuri sportiveuneori în decembrie, poate chiar la timp pentru decembrie 12 meci de campionat Grey Cup din România Fotbal League.