Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Person of the Year

Persoana anului

Președintele Franklin D. Roosevelt a fost de trei ori, Obama și Clinton de două ori și chiar și eu am fost o dată, în 2006, când The Time Magazine i-a numit pe toțicreatori de conținut independenți lucrând în World Wide Web Persoana anului lor.

Conform Wikipedia, Persoana anului este un grup, persoană, idee sau obiect care „la bine sau la rău ...a făcut cel mai mult pentru a influența evenimentele din an.”

Cine credeți că a avutcea mai mare influență de data aceasta? Să ne uităm la cotele din Vegas pentru Persoana anului din acest an,anunțată pe 11 decembrie.

Persoana anului din revista Time - Field of Winner

Înainte de a analiza indivizii, putem lua în considerareîntrebările de nivel superior cum ar fi: din ce domeniu (profesie) va veni câștigătorul ?

O singură profesie domină lista:politicieni. Președinții SUA, conducătorii chinezi, rușii de la Stalin la Putin, șefii de state sunt întotdeauna un pariu bun pentru această piață.

Altegrupuri remarcabile care au adunat mai multe premii pentru Persoana Anului includ activiști (The Whistleblowers of Enron, Silence breakers of #Metoo) și CEO (Mark Zuccerberg).

Conformcasele de pariuri online Betway, este cel mai probabil ca premiul să revină unui politician (cotă 1,90) - un scenariu de trei ori mai probabil decât acesta mergi la o mișcare de socializare precum #Metoo, care ți-ar plăti miza înapoi cu un multiplicator de 6,5.

Papa esteîntotdeauna un strigăt bun, dar Francis a fost relativ tăcut anul acesta.

Instituția politică precum UE ar fi o alegere plictisitoarealegere plictisitoare și este puțin probabil ca Timpul să ia această cale.| ||696

The Jurnalistul ucis Jamal Khashoggi a fost unul dintre cei patru premiați anul trecut împreună cu alți jurnaliști, cunoscuți sub numele de T el Gardienii. Aș fi surprins dacă un jurnalist ar fi selectat din nou anul acesta.

Am o cerere pentru The Time Magazine - vă rog,nu alege orice are legătură cu Game of Thrones.

Ok, să aruncăm o privire la favoriți și la câțiva cai întunecați.

Persoana anului din revista Time 2019 - Cote

Greta Thunberg

The preferata caselor de pariuri este Greta Thunberg, activista suedeză acum în vârstă de 16 ani, care a început să manifeste în fața Parlamentului Suedez la vârsta de 15 ani, cer soluții energetice mai durabile pentru generațiile viitoare.

Ea a fost menționată și laPremiul Nobel pentru Pace și cu siguranță ar fi o bună model de urmat pentru fiecare dintre noi. Dacă ea câștigă, îți vei dubla banii (Cota 2.0).

Kim Jong-un

Vreau să o evidențiez pe dolofana Coreea de Nord doar pentru a reaminti că Persoana Anului este foarte multNU un concurs de popularitate. Dacă câștigă, îți vei primi banii înapoi de peste 5 ori.

Michelle Obama

Dna. Memoriile lui Obama au fost publicate inițial în noiembrie 2018, dar a determinat-o să fie una dintre cele maipersonaje publice globale din 2019. Cu toate acestea, ea ar fi o selecție surpriză considerabilă - Betway îi oferă cota de 21.00.

Oprah

Nu aș fi surprins dacă numele lui Oprah era scris pe lista scurtă cu cerneală. Ea nu o va câștiga niciodată, dar va fi mereu pe listă.

Jean Claude Junker

Președintele permanent bărbătesc al Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a negociat cu Brexiteers tot timpul anului. Dacă a fost greu cu Theresa May, îmi pot doar imagina cât de imposibil este cu Boris Johnson.

Angelina Jolie

Angelina Jolie este cunoscută pentru eaumanitar. munca, dar spre sfarsitul lui 2019 a fost in prima ziare pentru parenting; eseul ei Why The World Needs More Wicked Women a fost publicat în numărul din septembrie 2019 al revistei Elle, iar în acesta Jolie le spune fiicelor ei că cel mai important lucru pe care îl pot face este să-și dezvolte mintea.

„Puteți îmbracă-ți întotdeauna o rochie drăguță, dar nu contează ce porți în exterior dacă mintea ta nu este puternică. Nu există nimic mai atrăgător – ai putea spune chiar încântător – decât o femeie cu o voință independentă și cu propriile ei opinii.”

Este atât de adevărat și atât de trist încât mai are nevoie de să fie spus cu voce tare.

Cine crezi că va fiPersoana anului 2019 a Time?