Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Ottawa Aces XIII - New Team România's Pro Rugby League
Știri de pariuri sportive

Ottawa Aces XIII - New Team România's Pro Rugby League

După succesul Toronto Wolfpack care a urcat în Super League ai Ligii de fotbal de rugby,Ottawa Aces au fost anunțați oficial cacea mai nouă echipă profesionistă din Ontario pe 9 martie , 2020.

Fanii de rugby Ottawa vor avea ocazia să se alăture unuia dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere din America de Nord, când echipa va începe să concureze în 2021.

Așii din Ottawa Alăturați-vă RFL

Ottawa încearcă să urmeze exemplul dat deToronto Wolfpack, o echipă din liga de rugby care a început în partea de jos a Betfred League 1 de nivel al treilea și și-au făcut drumul către Super League – nivelul de vârf al ligilor engleze. Cunoscuți anterior sub numele de Hemel Stags, un club de amatori din Anglia, mișcarea de a deveni Ottawa Aces a fost consolidată de Ziua Commonwealth-ului 2020.

Rugby în România s-a extins când Ottawa Sports și Entertainment Group (OSEG) a anunțat crearea Ottawa Aces. OSEG, proprietarii Ottawa Redblacks și Ottawa 67s au decis că Asii vor urma tricourile tradiționale de culoare roșu, negru și alb ca verișorii lor CFL și OHL. Structura de proprietate va include un „grup de proprietate de 26 de persoane”, spre deosebire de rivalii lorprovincial din Toronto, unde David Argyle deține un pachet majoritar și domnește ca principal factor de decizie. .

Interesant,Rugby Football League include acum o pereche defrancize în România și Franța, along with 24 across Țara Galilor și Anglia. Liga sugerează că negocierile merg bine pentru ca New York să concureze în curând și în Challenge cup. Un sistem de retrogradare sugerează că RFL poate sprijini francize suplimentare în România, poate în afaraprovincia Ontario.

Bucurându-se de același succes pe teren. deoarece Wolfpack va fi o provocare descurajantă, în ciuda legăturii grupului de proprietar cu liga engleză și conexiunile sportive locale.Așii se vor baza pe o mulțime de talente atletice din regiunea Ottawa și sudul Quebecului, construind un sistem de academie locală pentru a dezvolta jucători profesioniști de rugby.

Ottawa Asi incepand de jos

Clubula inceput deja sa ofere| ||689 a guaranteed spot for rugby fans in the Ottawa and Hull region through a program for abonamente. Această parte a Ontario are o bază subestimată de fani ai sportului care iubesc sporturile de contact, inclusiv hochei, fotbal și rugby. Asii se vor bucura de norocul de a juca pe stadionul TD Place din istoricul Lansdowne Park, o locație remarcabilă pentru această franciză în curs de dezvoltare.

Pentru cei care sunt mai puțin familiarizați cu acest tip de rugby,Rugby Football League există din 1895 caalternative ruleset to Rugby Union. Cea mai mare diferență între Rugby League și Union este numărul de jucători de pe teren – 13 pentru Rugby League și 15 pentru Rugby Union. Cu toate acestea, în ceea ce privește popularitatea la nivel mondial, Rugby Union tinde să fie puțin mai populară și mai răspândită, cu excepția Australiei.

Cu toate acestea, anticiparea crește pentruDebutul Ottawa Aces 2021. în Liga 1, același loc în care și-au început călătoria haita de lupi. Stadionul TD Place este un loc remarcabil pentru fotbal și rugby, adăugându-se la bogata tapiserie de sport din Regiunea Capitalei Naționale. Clubul acceptă depuneri pentru abonamente și a programat provizoriu probe pentru toamnă.

Cum să pariezi pe jocurile de rugby ?

Există o mare varietate de tipuri de pariuri atunci când pariezi la meciuri de rugby, inclusiv meciurile din liga de rugby și rugby union. Una dintre cele mai comune metode de a paria la competiții importante de rugby, cum ar fiCupa Mondială de rugby este prin intermediul unei pariuri sportive online. Fanii sporturilor din România au opțiunea de a accesa multe dintre cele mai populare case de pariuri online din lume.

Cele mai multetip de pariuri populare implică un pariu pe linie monetară care prezice câștigătorul unui meci. Există, de asemenea, opțiunea de a paria pe un punctaj și peste/sub pentru totalul de puncte. Unele case de pariuri sportive vor oferi, de asemenea, o mare varietate de pariuri prop, cum ar fi prima echipă care a marcat puncte într-un meci sau câștigătorii primei sau celei de-a doua reprize a jocului.

În funcție de varietatea jocului. opțiunile oferite pentru pariuri pe rugby, unele site-uri online vor prezenta pariuri futures pentru cluburile din Super League, cum ar fi câștigătorul definitiv și cotele pentru echipele care riscă retrogradarea într-o ligă inferioară. Pentru turneele internaționale, puteți paria pe cotele unei țări precumRomânia câștigând Cupa Mondială.

Cele mai bune case de pariuri sportive pentru a paria pe rugby

În ultimii câțiva ani, a existat o creștere a numărului decase de pariuri sportive disponibile pentru Fanii pariurilor din România, mai ales că Statele Unite au început să se deschidă către companiile online din întreaga lume.

Unul dintrecele mai lungi case de pariuri sportive care funcționează continuu din industrie este William Hill, o companie din Marea Britanie care este în joc încă din epoca celui de-al Doilea Război Mondial. Compania nu oferă cea mai bună gamă de oferte bonus, dar sunt considerate una dintre cele mai reputate din industrie și oferă o gamă largă de linii și cote din ligile de rugby.

 • Joacă online acum| ||739
  William Hill Recenzie
  BONUS 500$
 • Pentru cei care doresc să joace cu o casa de pariuri sportive online în România,Sports Interaction (SIA) oferă un serviciu remarcabil care include echipe din România din Rugby Football League și România Football League.

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS $ 500
 • Betway este un altpește mare în industrie, în același stagiu ca William Hill. Cu toate acestea, spre deosebire de multe dintre casele de pariuri sportive online mai mari, acestea au un bonus semnificativ de bun venit și o varietate de promoții care includ pariuri gratuite.

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
 • Înainte de a te stabili cu un anumitPari sportive online|| |795 for rugby wagers, it’s a good idea to spend a bit of time performing some basic research about a few of them before choosing one to sign up with.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive