Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who's the next number 1?

Cine este următorul număr 1?

Old Time Road a fost în topul Billboard Hot 100 de 18 săptămâni acum - mulți au încercat deja să-l împingă pe Regele tronului:

Taylor Swift a încercat și a eșuat.

Shawn Mendes și Camila Cabello au încercat și nu au reușit.

DJ Khaled a încercat și - ați ghicit - a eșuat.

Billie Eilish, minunea pop în vârstă de 17 ani, s-a apropiat până acum să provoace OTR cu single-ul ei Bad Guy, care a trecut pe următorul OTR pe Spotify Streams Chart pe 20 iulie doar cu 200.000 de redări (5,2 milioane). vs. 5 milioane).

Cine va doborî OTR-ul din vârf? Să aruncăm o privire:

Lil Nas X însuși

Old Time Road va duce la un fundătură sau Lil Nas X va găsi un alt hit? Dacă se va întâmpla, acum este momentul - șansele lui pentru o dublă cresc pe zi ce trece.

Dacă va avea loc o lovitură de stat, regele Lil Nas X va fi dispărut din topul Hot 100 pentru bine.

Ariana Grande

Doar nouă single-uri au ajuns în topul topurile Hot 100 din 2019, iar Ariana Grande interpretează două dintre acele cântece (7 Rings și Thank U, Next). În actele mele, ea este cea mai probabilă moștenitoare a tronului.

Drake

Ultimul Omul pentru a se înlocui ca numărul 1, Drake, a încercat nu a reușit să învingă Old Time Road deja o dată. Single-ul său Money in the Grave din 2019 a debutat pe locul 8 în iunie, dar nu a reușit să producă numere similare cu propriile sale articole din 2018.

Taylor Swift

Puteți fi siguri că la Camp Swift se pregătește o campanie masivă - are un palmares impresionant și un nou record în apariție. Cantitatea de presă pe care o va primi noul număr 1 o va propulsa înapoi în Top 1% din Top 1% dintre vedetele pop globale.

Ea a încercat deja în iunie - single-ul ei You Need to Calm Down a atins vârful pe numărul 2.

Halsey

Halsey's Without Me a deținut deja primul loc al Hot 100 de două ori în 2019. Dacă reușește să creeze ceva similar, OTR ar putea avea probleme. Sunetul ei se potrivește cu culorile toamnei, așa că ține-ți urechile îndreptate spre ea.