Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
WHL Starts! What To Expect This Season
Mai multe știri

Începe WHL! La ce să vă așteptați în acest sezon

A fost un drum de întoarcere anevoios, darLiga de hochei de Vest (WHL) a revenit în sfârșit în acțiune. WHL și-a deschis recent sezonul 2021 pe 26 februarie și va avea 24 de jocuri, spre deosebire de cele 68. La fel ca NHL, sezonul WHL își va menține echipele separate pe divizii. Fără alte prelungiri, să vedem ce ne rezervă pentru WHL, inclusiv pariurile WHL și predicțiile WHL.

Pariurile WHL vor fi disponibile pentru unelecele mai bune case de pariuri sportive online. You can find the latest pre-game odds with the money line, puck line, and totals. But before diving into the games or some WHL predictions, let's preview how this unprecedented season is shaping up.

 • Joacă online acum
  WHL Resurse de pariuri aici
 • Noul format WHL

  Noul format WHL poate fi un pic complex, deci nivel cu noi aici.

  Noul sezon WHL || |676mirrors that of the NHL, deci doarjocurile diviziale. The Eastern and Western Conferences will use a Divisional/Conference hybrid format for the playoffs with wild card qualifiers. The playoff series will be a best-of-seven affair.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri NHL aici
 • The primele trei echipe din fiecare divizie vor primi primele șase calificative din playoff în fiecare două conferințe. Cele două locuri rămase pentru fiecare conferință vor fi ocupate dewild cards, următoarele cele mai bune echipe în funcție de recordurile lor.

  În play-off, în prima rundă, câștigătorii diviziei fiecărei conferințe se confruntă cu echipele wild card inferioare și invers. Câștigătorii din prima rundă se vor juca între ei în runda a doua, până când cele patru echipe câștigătoare trec la campionatul de conferință.

  Acest nou format de divizie are un aspect de argint așa cum ar trebui"enhance" division rivalries între echipe și schimbați lucrurile pentru liga pentru a o face mai intrigantă.

  Predictii WHL: Cinci lucruri de urmărit

  WHLseason is underway, dar până acum doar câteva echipe au jucat. Este încă suficient de brut pentru unele predicții WHL:

  1. Jocurile vor fi mai intense

  Câțiva dintre acești copii nu au jucat jocuri de hochei semnificative de peste un an. Câțiva dintre ei au stat pe margine, în timp ce unii au avut de-a face cu incertitudinea carierei lor. Revenind pe gheață, acești jucători aumultă energie acumulată.

  The rivalitatea divizionalăși sezon prescurtat va stârni, de asemenea, unele incendii vechi așa cum ar trebui îmbrățișeazăatmosfere de playoff pentru fiecare joc.

  2. Portland va continua de unde au plecat

  Winterhawks au fostcampioni neîncoronați sezonul trecut. Eicondus liga cu 97 de puncteîn 63 de jocuri și o diferență uriașă de +106 de goluri. Perspectivul Carolina Hurricanes, Seth Jarvis, va continua să fie forța ofensivă a echipei, în timp ce portarul Gavin Gould vine de la Moose Jaw Warriors pentru a adăuga profunzime și experiență în poartă în locul portarului vedetă Joel Hofer.

  Portland va avea | ||739new ownership and a temporary new home. De asemenea, se vor lupta mai mult cu echipe înflăcărate din divizie, precum Everett și Spokane. Pierderea jucătorilor veterani și noile condiții ar putea face lucrurile mai dificile pentru echipa de top de anul trecut, dar ei vor rămâne candidați la titlu.

  3. Echipele Albertan se vor lupta

  A trecut ceva timp de când o echipă albertană a câștigat Cupa Ed Chynoweth: de fapt, cinci sezoane. În acest sezon, ambele cluburi prezintă echipe care se pot confrunta cu uniiprospecții de top NHL în fruntea tarii.

  Calgary's  Sean Tschigerl își va stimula clubul în punctaj. Tânărul de 17 ani a avut o campanie minunată de începători și este un jucător de urmărit.Dylan Guenther și prospectul St. Louis Blues Jake Neighbours îi vor ajuta pe Kings la primul lor titlu în cinci sezoane .

  4. Divizia de Est va fi din nou larg deschisă

  La fel ca în sezonul 2019-20, nu există un favorit clar.Prince Albert Raiders a câștigat divizia,Winnipeg Ice a terminat cu cele mai multe victorii, iarBrandon Wheat Kings a avut cea mai bună diferență de goluri. Dar schimbări majore se întâlnesc prin toate aceste echipe.

  Brandon va vedea un nou antrenor principal în asistentul Don MacGillivray. Raiders au pierdut marcatori în față, iar Winnipeg a pierdut apărări. Oricine poate ghici cine iese în frunte. ȘiRegina Pats au un tip pe numeConnor Bedard. Indiferent de cine iese în frunte, păstrați-vă un ochi pe această împărțire, deoarece va fi unbătaie amuzantă până la sfârșit.

  5. Connor Bedard va fi grozav

  Dacă nu ați auzit încă, spectacolul Connor Bedard a ajuns în sfârșit în WHL. Fenomul de 15 ani face istorie caprimul jucător WHL cu statut excepțional. Reprezentat primul la general de către Regina Pats, Bedard a incendiat CSSHL cu 172 puncte în 66 de jocuri câștigând MVP pentru ambele sezoane.

  Așteptați-vă la nimic altceva decâtdominanță spectaculoasă de la alții, în timp ce se alătură altor jucători excepționali din alte ligi precum John Tavares, Aaron Ekblad și Connor McDavid, care au fost toți primii alegeri generale și oferte relativ mari.

  Cele mai bune pariuri sportive online pentru pariuri pe hochei WHL și altele

  Pariurile sportive online sunt de o duzină în zilele noastre, așa că ne-am permis să le încercăm și să le evaluăm pentru tine.cărțile de pariuri sportive de top se adresează României,au o mulțime de cote la hochei inclusiv NWHL. Ei nu numai că au multe piețe de hochei, dar le oferă la cote competitive în timp util. În plus, aceste cărți aubonusuri de depunere împreună cu promoții.

  Sezonul de hochei este aici. Vă puteți completa cu partenerii noștri mai jos.Înscrieți-vă, obțineți bonusul și intrați în jocuri.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive