Top 5 NHL Players To Bounce Back In 2016

Un singur patinator care are un an prost vă poate distruge complet alegerile de fantezie și planurile de pariere la hochei. Adesea, există puține sau deloc avertismente că un jucător va avea un an groaznic, deoarece rănile sau alți factori îi pot ridica brusc capul urât. Unii jucători sunt pur și simplu un fulger în tigaie, similar cu Jim Carey, care a dispărut de pe fața pământului după un sezon incredibil de începători care a inclus o victorie a lui Vezina.[+]

Următorii cinci jucători, totuși, au contribuit consecvenți de ani de zile și par a fi gata să revină după un sezon dificil 2015-16 în timpul 2016- 17 campanie.

 

Modificările plafonului salarial și adăugarea de talente internaționale a creat o ligă care prezintă cea mai mare paritate dintre toate ligile sportive majore din America de Nord. De altfel, pentru prima dată în istoria LNH, mai puțin de jumătate dintre jucătorii NHL sunt de origine românească. Implicarea americanilor înNHL a scăzut ușor, în timp ce numărul jucătorilor suedezi a crescut la un maxim istoric. Nu este nevoie de mult pentru ca o echipă să iasă din playoff, la fel cum este foarte ușor pentru jucătorii individuali să treacă printr-un an dificil, toate acestea fiind posibile de nivelul competiției din NHL.

Ca urmare, NHL este notoriu imprevizibilă în comparație cu pariurile NBA, NFL și MLB. De exemplu, nimeni nu a prezis că Brent Burns va termina înaintea lui Alexander Ovechkin și John Tavares în cursa de punctaj. Anul grozav al lui Burns a ajutat să-i propulseze pe San Jose Sharks în finala NHL, care este o altă predicție pe care puțini oameni ar miza, mai ales având în vedere puterea Chicago Blackhawks și St. Louis Blues. Urmărirea tendințelor actuale este extrem de importantă atunci când pariați pe acțiunile NHL.

Rezultate/ProgrameNHL

Categorie :Mai multe știri