Top 10 Worst Champions League Winners

Câștigarea unei finale a Ligii Campionilor este una dintre cele mai mari realizări ale echipei din orice sport. Pentru a câștiga unul necesită un adevărat efort de echipă - de la superstarul de top până la ultimul om de pe bancă. Unii jucători din acele echipe nu sunt cei mai merituoși sau au continuat să aibă cariere mai puțin de succes după aceea – campionatul lor de ligă devenind o idee ulterioară.

Pariurile pe Liga Campionilor 

Niciun sport nu are prezența internațională pe care o are fotbalul. Milioane joacă  și chiar mai mulți vizionează. Ceea ce face fotbalul atât de popular este volumul de ligi și turnee pe care fanii au privilegiul de a viziona. Există multe ligi de înaltă calitate în întreaga lume și turnee mari, în special Euro și Cupa Mondială. Dar nimic nu seamănă cu Liga Campionilor.

Liga Campionilor este unică în lumea fotbalului. Niciun alt sport nu are mai mult decât un meci de expoziție ciudat împotriva echipelor din diferite ligi. Fotbalul european are Liga Campionilor, unde echipele de top din multe dintre cele mai mari ligi ale Europei concurează pentru supremație.Pariurile pe fotbal devin și mai bune atunci când există un turneu anual cu cei mai buni jucători din cele mai bune echipe din cele mai bune ligi - care se desfășoară în fiecare sezon.

Rezultate/ProgrameLiga Campionilor

Categorie :Mai multe știri