Top 10 Scariest NFL Players

Este vremea Halloween-ului și să te îmbraci în jucători NFL este destul de obișnuit în America de Nord înnebunită de fotbal. Există anumiți jucători care nu fac doar costume bune, ci sunt ei înșiși adevărate terori. Ei provoacă teamă în echipele adverse, iar unii își intimidează chiar atât de mult proprii colegi de echipă se înghesuie la simpla lor companie. Fie că este vorba de abilitățile lor superioare, de prezența fizică impunătoare, de tactici crude sau de o combinație a tuturor celor trei, acești jucători nu trebuie să fie încurcați.

Cei mai intimidanți jucători de fotbal

Midway Into Football Season

Mențiuni de onoare: în timp ce sunt terifiante în sine, mulți dintre acești jucători tocmai au ratat primii zece.Miami Dolphins’ Cameron Wake se alătură coechipierului Suh pentru a oferi echipei doi dintre cei mai înfricoșători apărători care îi lasă pe fundași cu coșmaruri.Cowboys’ Intensitatea receptorului Dez Bryant îi lasă uneori să tremure atât pe prieteni, cât și pe inamici. Kam Chancellorul de la Seahawks răspândește frica cu loviturile sale stricatoare. Și nu în ultimul rând, Eric Weddle este una dintre cele mai bune siguranțe ale jocului și, de asemenea, una dintre cele mai înfricoșătoare, parțial datorită celei mai bărbătești pe care o are.

Cu Halloween-ul care se apropie cu repeziciune, poate însemna doar că NFL este aproape la jumătatea sezonului. Se poate forma o imagine mai clară în ceea ce privește cine sunt adevărații concurenți, pe măsură ce câștigurile și pierderile încep să se acumuleze. Așa cum Halloween-ul este cel mai popular festival, NFL este liga cea mai urmărită. Și mulți dintre acești fani se adună și la liniile de pariuri pentru a intra în acțiune. Casele noastre de pariuri de încredere oferă cele mai buneCote de pariuri NFL pe lângă o varietate de opțiuni de pariuri și informații actualizate despre joc. Înscriereabonusuri ajută, de asemenea, jucătorii noi să se instaleze frumos.

Rezultate / ProgrameNFL - nfl

Category : Mai multe știri