Top 10 Richest Sports Team Owners in America For 2016

Cu ofertele de televiziune pe mai mulți ani, mai multe miliarde, care devin norma pentru ligile sportive profesionale în America de Nord, salariile cresc la niveluri astronomice. Fie că este vorba de NHL, MLB, NBA sau NFL, toți cei implicați în aceste organizații atrag sume uriașe de bani. Cu toate acestea, în timp ce salariile uriașe și adesea record ale jucătorilor și antrenorilor fac cele mai multe titluri, proprietarii acestor echipe sunt cei care râd cu adevărat până la bancă. Această listă analizează 10 dintre cei mai bogați proprietari de echipe sportive din America de Nord astăzi.

Cei mai bogați proprietari în sporturi profesionale

Pro Sports Cei mai bogați proprietari 2016

The sheer amount of money that some of these owners are worth in 2016 is absurd. And while most of them bought there teams in the 1990's and early 2000's, the fact that Steve Ballmer paid $2 Billion for the Clippers and still comes in as the head and shoulders leader on this list is astonishing. Owning a sports team isn't a possibility for 99% of the world, but with these valuations of team continuing to climb, even about 99% of that 1% of people that are worth nine and ten figures today aren't going to be able to get a piece of this pie for quite a long time.  

Pariorii sportivi care urmăresc cele patru ligi profesioniste majore din America de Nord (NFL, NBA, MLB, NHL) recunosc cu siguranță cele 10 figurine de pe această listă, dar au impact zero asupra handicapării zilnice a jocurilor. Totuși, cel mai bun lucru pentru pariorii sportivi este să iasă din aceste salarii în creștere și venituri pentru proprietari prin diverse t.v. și ofertele media reprezintă varietatea largă de opțiuni pentru a consuma jocuri. De la lucruri precum permisul de joc NFL, care le permite pariorilor să urmărească fiecareNFL meci în fiecare săptămână (și apoi să relueze jocurile pentru a nota), până la NHL Gamepass și pachete similare specifice sportului pentru în celelalte ligi, pariorii sportivi nu se limitează la vizualizarea oricărui joc se desfășoară la nivel național.

Aceasta înseamnă că pariorii pot obține mult mai multe informații direct - prin „testul ochilor” sau săpat prin statistici avansate și analytics - pentru a ajuta la creșterea ratei de câștig și, în cele din urmă, a fondurilor.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :Mai multe știri