Top 10 NHL Wags You Need To Meet

Unii observatori ai ligilor sportive majore din America de Nord cred că, în mod colectiv, jucătorii NHL sunt cei mai bine- milionari ajustați din industrie. Poate de aceea este atât de dificil să alegi cele zece soții și prietene NHL pe care trebuie să le cunoști. Pe lângă faptul că sunt complet superbe, aceste femei au și o gamă largă de talente. Această listă include o actriță, gazdă TV și radio și muzician superstar. Toți au selectat oameni grozavi dinNHL.

NHL este o ligă atât de strânsă, încât știrile se răspândesc ca focul, mai ales când o mass-media plictisită NHL caută ceva care să genereze hituri în februarie. Ocazional, veți găsi mass-media vizează anumiți jucători și WAGS din cauza unor situații controversate, unele dintre ele stimulate de mass-media în sine.

Dacă pariați pe un joc NHL, este logic să urmăriți orice ar putea afecta rezultatul jocului, inclusiv un jucător vedetă care se luptă cu o problemă cu soția sau prietena. Deși s-ar putea să nu fie totul și să termină totul în ceea ce privește performanța, aceste lucruri îi afectează ocazional pe jucătorii de top, reducând șansele echipei de a câștiga.

Rezultate / ProgrameNHL|| |662

Category : Mai multe știri