Top 10 Valuable NHL Teams To Bet On

Ritmul și evoluția constantă a NHL fac dificilă găsirea consecvenței în majoritatea echipelor. Pe de o parte, unele echipe au sezoane remarcabile doar pentru a se zbuciuma în următorul, în timp ce, pe de altă parte, echipele de loterie devin rapid candidați. Banca pe poveștile de succes peste noapte este o sarcină dificilă, dar se poate face. Folosind criterii care combină perspectivele viitoare ale unei echipe, colecția de talent, competența de management și popularitatea pariurilor, am întocmit o listă cu cele mai bune zece echipe NHL pe care să pariezi în următorii câțiva ani.

Zece „Money Moner”. " Echipe NHL

Linii de pariuri NHL 2016/17

Restrângerea listei la zece a fost dificil având în vedere câte echipe vin de nicăieri pentru a lua cu asalt lumea hocheiului. O echipă care va căuta să-și continue succesul va fi Dallas Stars, care a câștigat 50 de meciuri pentru prima dată într-un deceniu. Alte echipe cu potențial surpriză intrigant sunt Calgary Flames și Montreal Canadiens. Flames au un nucleu tânăr care este încă în creștere, în timp ce „Habs” îl au pe cel mai bun portar al ligii și și-au zguduit lista schimbând P.K. Subban pentru Shea Weber. Oricare dintre aceste echipe i-ar putea face jucătorului potențial niște bani.

Urmărirea NHL este la fel de ușor ca să revizuiți opțiunile de pariuri ale caselor de pariuri de pe site-ul nostru. Ele oferă cele mai bune prețuri și o abundență de opțiuni de pariere, astfel încât chiar și cei mai îndrăgostiți fani NHL își vor primi soluția. Cu un sezon care se întinde din octombrie până în mai, există o mulțime de șanse de a intra în acțiune, deoarece vor apărea noi echipe, în timp ce puterile consacrate continuă să urmărească gloria Cupei Stanley. Înscrieți-vă acum la casele de pariuri sportive pentru a beneficia de bonusurile lor de înscriere.

Rezultate/ProgrameNHL

Categorie :Mai multe știri