Top 10 NFL Wags You Need To Meet

Cei care joacă în NFL sunt printre cei mai bărbătici dintre bărbați, ceea ce atrage în mod natural o varietate de femei la partea lor. Unii dintre acești profesioniști încasează, de asemenea, milioane în fiecare sezon, ceea ce nu face decât să le mărească nivelul general de atracție față de femei. În timp ce mulți dintre jucătorii NFL cu siguranță „joacă pe piață” cu regularitate, acesteNFL soții și prietene au reușit să se găsească un copil pe care se pot sprijini, de la cupluri drăguțe. care se luptă pe Twitter pentru a da putere cupluri precum Gistom Bunrady.

Deși poate părea un pic clișeu, Faptul este că aceste relații în afara terenului au un impact important asupra terenului, mai ales în cazul în care familia cere pe bună dreptate atenție asupra jocului. De exemplu, sprijinul puternic al lui Bundchen îl ajută cu siguranță să-l mențină pe Tom în forma de quartback de vârf.

Aceste gen de chestiuni ajung uneori să aibă un efect asupra modului în care se desfășoară un joc. Sportivii, chiar și cei aparent supraoameni, pot ajunge să aibă performanța lor în timpul jocului afectată de problemele din afara terenului. În unele cazuri, jucătorul poate fi epuizat, dar în alte cazuri, sportivii pot fi motivați să performeze mai bine decât în ​​mod normal.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :Mai multe știri