Top 10 NFLers With Most Facebook Likes

NFL continuă să fie cea mai populară ligă din America și, cu minunile rețelelor sociale, fanii pot interacționa cu jucătorii pentru un grad mai apropiat. Jucătorii din NFL joacă nu mai mult de 20 de meciuri pe sezon, dar drama este mereu prezentă, deoarece accidentările, jocurile în afara terenului și jocurile intense scot în evidență atât ce este mai bun, cât și cel mai rău dintre jucători. În timp ce unii rămân populari pentru fani, unii transcend sportul și devin o celebritate majoră în sine...

Cei mai populari jucători NFL de pe Facebook

NFL este locul unde se află banii

Brady și Patrioții continuă să rămână dragii Americii, dar au încă munca depusă pentru ei, ca și alții. echipele de elită continuă să impresioneze. Denver Broncos nu au un superstar popular cu plecarea viitorului quarterback al Hall of Fame, Peyton Manning, dar Von Miller și apărarea rămân cele mai bune din ligă. Newton, Wilson și restul vedetelor NFC continuă să-și dezvolte brandul. Panthers au fost la o victorie de a devenicampioni Superbowl în timp ce Seahawks au îndurat un sezon dificil, dar vor căuta să se întoarcă la gloria lor în campionat.

NFL. are doar o mână de echipe capabile de Superbowl, cum ar fi echipele menționate mai sus, dar fiecare sezon este un sezon nou și mai multe echipe neanunțate intră în imagine ca o adevărată amenințare. Fiind cea mai vizionată ligă din America,liniile de pariuri ale NFL sunt una dintre cele mai analizate, dar aici sunt banii. În calitate de fan dedicat și pasionat, răsplătește-te testându-ți cunoștințele NFL împotriva altor fani cu casele noastre de pariuri ingenioase care oferă cele mai bune prețuri de pariuri cu multe opțiuni de pariere. Profita și de bonusurile de înscriere care sunt.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :Mai multe știri