Top 10 Most Heated Rivalries In NHL

Natura rapidă și vicioasă a hocheiului are ca rezultat unele dintre cele mai aprinse rivalități din lumea sporturilor profesionale.Echipele NHL se luptă de peste un secol, stabilind un cod în care jucătorii se supraveghează reciproc atunci când pe gheață au loc infracțiuni grave și lipsă de respect. Luptele și controalele uriașe ale corpului asigură că răzbunarea este la doar o jumătate de secundă distanță. Cele mai bune rivalități moderne îmbină o istorie lungă de ură cu un nivel înalt de joc și pedepse fizice vânătătoare...

Cele mai bune rivalități din NHL

Pune-ți casca și pregătește-te pentru un hochei de neuitat.

Bătălia Rivalilor NHL pentru Cupa Stanley

Unele rivalități au loc decenii pentru a forma și a promova. Altele, cum ar fi căldura dintreDetroit Red Wings șiColorado Avalanche, au început cu un jucător rănind grav pe altul. cu un control brutal al corpului împotriva unui adversar neajutorat. NHL este unică, în sensul că jucătorii nu sunt doar încurajați să se întâlnească cu viteză mare, ci și să arunce cu pumnii ori de câte ori trebuie să se apere onoarea unui coechipier.

Cele mai vechi și cele mai bune rivalități din NHL tind să fie pietrele de temelie ale culturii sportive în orașele lor și, în cazul Toronto și Montreal, un fenomen cultural propriu. Nicio altă ligă nu combină viteza, îndemânarea și pedeapsa fizică ca NHL, care a creat unele dintre cele mai intense rivalități sportive din lume.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :Mai multe știri