Top 10 MLS Wags You Need To Meet

După atâta alergare, jucătorii Major League Soccer trebuie fără îndoială să se relaxeze după meci. Ce modalitate mai bună de a face asta decât cu soțiile și prietenele lor frumoase? Deși există o mulțime de femei superbe care se întâlnesc cu jucătorii de fotbal, nu toate relațiile pot fi considerate a fi în întregime notabile. Nu este așa pentru aceste zece cupluri MLS. Pe lângă faptul că sunt femei complet superbe, aceste fete dinMLS au ceva special cu WAG-urile lor.

Unul dintre cele mai interesante fapte despre această listă de copii MLS este nivelul general de fitness al acestor femei. Capacitatea de a rămâne pregătit pentru mișcarea sezonului poate fi ușurată cu un WAG care, de asemenea, face din fitness o prioritate.

Când pariezi pe Major League Soccer, lucrurile care se întâmplă în afara terenului pot avea un efect destul de mare asupra jocului în sine. Adevărul din spatele acestor atleți remarcabili este faptul că sunt încă oameni, ceea ce înseamnă că atunci când au dificultăți în relațiile lor, performanța lor poate fi dezamăgitoare pe teren.

Rezultate / ProgrameMLS

Categorie :Mai multe știri