Top 10 MLB Wags You Need To Meet

Poate unul dintre motivele pentru care cultura celebrităților se uită la bazaMajor League Baseball jucători are ceva de-a face cu Marilyn Monroe, una dintre cele mai cunoscute soții și iubite ale unui membru al marelui show. Timpul petrecut cu Joe DiMaggio și, ulterior, cu John Fitzgerald Kenney, i-a propulsat pe jucătorii de baseball în lumina reflectoarelor pentru totdeauna. Odată cu apariția reality TV și a rețelelor sociale, putem, de asemenea, să aflăm mai multe despre viețile soțiilor de baseball.

Având în vedere programul incredibil de lung al sezonului regulat al Major League Baseball și faptul că liga joacă 162 de jocuri în mai puțin de șase luni, soțiile și prietenele jucătorilor de baseball trebuie să aibă răbdare în comparație cu alte sporturi care nu Nu jucați și nu călătoriți la fel de des.

Unul dintre motivele pentru care ar trebui să vă uitați la jocurile de drum atunci când plasați pariuri are de-a face cu faptul că a fi departe de familie poate fi dificil pentru jucători. Acesta este unul dintre motivele pentru care cotele tind să fie stivuite împotriva echipelor gazdă: jucătorii își lipsesc familia și copiii pe drum.

Rezultate / ProgrameMLB

Categorie :Mai multe știri