Top 10 MLB Players Going Nuts

Sezonul de baseball este lung și istovitor. Jocul a 162 de jocuri în 183 de zile poate afecta orice jucător. Mulți jucători se descurcă bine cu asta – dar uneori un anumit șir de evenimente face ca un jucător să-l piardă și să devină absolut nebun. De la lupta cu fanii în tribune până la eliminarea furiei asupra obiectelor neînsuflețite, iată cei mai buni 10 jucători de baseball din Major League care înnebunesc.

10 jucători nebuni de baseball din Liga Majoră 

Pariază pe viitorul World Series 

Pariurile pe baseball se pot face pe tot parcursul anului, chiar dacă sezonul începe în aprilie și se încheie în preajma Halloween-ului. De obicei, de îndată ceWorld Series se termină, pariurile viitoare sunt disponibile pentru cine va câștiga anul viitor. Un parior inteligent poate dori să aștepte până când perioada de agenție liberă începe, deoarece pariând orice futures, dacă cotele sunt suficient de atractive, poate merita să parieze mai devreme și des.

Seria Mondială este în prezent în cursă. în plină desfășurare, dar alte 28 de ori așteaptă cu nerăbdare sezonul următor. Au început să negocieze contracte cu agenți liberi în așteptare și să caute modalități de a-și îmbunătăți echipa. Intersezonul care se profilează este slab pe talentul agentului liber. În primii doi agenți liberi – Jose Bautista și Edwin Encarnacion – ambii au jucat în 2016 pentruToronto Blue Jays. Șapte luni mai târziu, Edwin se află încă în frunte, dar Jose Bautista a căzut pe listă. În fruntea listei se alătură lui Edwin jucătorii Yoenis Cespedes de laNew York Mets și Josh Reddick de la Oakland A's and closers Aroldis Chapman of the Chicago Cubs și Kenley Jansen de laLos Angeles Dodgers. Unii dintre acești jucători se pot întoarce în cluburile lor, în timp ce alții pot continua să semneze contracte mari cu echipe noi. Indiferent dacă rămân sau pleacă, vor influența cotele din Seria Mondială 2017.

Rezultate / ProgrameMLB

Categorie :Mai multe știri