Top 10 Greatest MLB Ballparks

Diferitele parcuri de baseball care cuprind cele 30 de echipe MLB din America de Nord sunt unele dintre cele mai bine proiectate piese de arhitectură din jur. Fiecare fan obositor speră să viziteze într-o zi toate cele 30 de destinații, așteptând o experiență diferită de la fiecare. Parcurile joacă, de asemenea, un rol important în succesul chiriașilor săi, în funcție de propriile caracteristici unice. Am întocmit o listă cu cele mai bune zece stații MLB pe baza designului, caracteristicilor exclusive și experienței fanilor:

Pariuri În echipele tale preferate MLB

Fiecare stație MLB este o minune în sine și mulți dintre ei abia au ratat lista. Stadionul Dodger din Los Angeles are una dintre cele mai bune vederi de pe punțile superioare, arătând priveliștea magnifică a râpei Chavez. Minute Maid Park de la Houston Astros are câteva excentricități, dar rămâne unul dintre cele mai frumoase stații de bal din jur. Iar Nationals Park din Washington oferă, fără îndoială, cele mai bune priveliști pentru fanii săi din orice stație, dar îi lipsește acea caracteristică specială care să-l facă să iasă în evidență.

Diferitele stații joacă un rol important în determinarea cât de bine este o echipă. performează mai mult decât alte arene în alte sporturi. Termenul „avantaj pentru terenul de acasă” este cu siguranță mai semnificativ aici. Pe măsură ce sezonul de baseball se apropie de postsezon, echipele sunt acum în „forma de mijloc de sezon”, iar concurenții încep să se separe de pretenți. Casele noastre de pariuri sportive oferă cele mai buneOpțiuni de pariere MLB într-o varietate de platforme pe care chiar și cei mai fericiți fani de baseball vor fi mulțumiți. De asemenea, profitați de bonusurile de înscriere cât timp sunt încă fierbinți.

Rezultate/ProgrameMLB

Categorie :Mai multe știri