Top 10 Funniest NHL Inspired Pranks

Jucătorii NHL sunt de obicei băgați pentru că nu au aceleași personalități colorate pe care le au omologii lor din NBA sau NFL, dar știu și cum să se distreze. Ca și în cazul altor sporturi, farsele sunt obișnuite în NHL și începătorii nu sunt singurele victime, așa cum au descoperit mulți jucători vedete. Am clasat unele dintre cele mai bune farse făcute de jucătorii din NHL, ținând cont de cât de creativ a fost farsa, de cantitatea de efort necesar pentru farsori și de rezultatul comic.

Cu siguranță vor apărea mai multe farse și momente amuzante în timpul nouluisezon NHL. Clasa de începători ai NHL 2016 arată promițătoare, deoarece prima alegere generală, Auston Matthews, va căuta să aibă un impact rapid cu Toronto Maple Leafs, pe lângă faptul că va fi atent la orice farse în care ar putea cădea. Chicago Blackhawks vor căuta să câștige cea de-a patra Cupă Stanley în opt ani, deoarece Jonathan Toews va fi într-adevăr în căutarea sângelui, în timp ce coechipierii săi fac mai multe glume pentru iubitul căpitan.

În afara acestor glume, hocheiul NHL este entuziasmant și intens. Mulți spun căStanley Cup este cel mai greu trofeu de câștigat, deoarece fizicul obositor și jocul de hochei în continuă evoluție îl fac o provocare în fiecare an. Dar, cel mai bine, paritatea a dus la un nou campion în ultimele 19 sezoane, deși echipe puternice precum Blackhawks sunt favoriți pereni la cupă. Pariurile pe hochei sunt la fel de palpitante și cucele mai bune case de pariuri din România, prețurile la echipele tale favorite sunt accesibile pe lângă câteva bonusuri de înscriere.

Results / FixturesNHL

Categorie :Mai multe știri