Top 10 Fattest MLB Players Ever

Nu toți sportivii sunt construiți ca zeii greci sau arată la fel de sculptați ca un model de fitness. De fapt, MLB angajează unii dintre cei mai importanți jucători grasi din sport. Chiar și legendarul Babe Ruth însuși a avut mânere de dragoste și în sportul baseball, a avea un bagaj în exces nu înseamnă neapărat că este un detriment. Această colecție de aruncători și lovitori din diferite epoci din MLB demonstrează că a fi un jucător gras poate duce în continuare la mult succes MLB. Iată cei mai grați jucători MLB:

Gata pentru o acțiune MLB?

MLB are cei mai grași jucători dintre cele patru mari ligi nord-americane. Enumerând doar zece, era neapărat să fie câțiva notabili care să fie snobați. Jose Ceda a cântărit peste 280 de lire sterline în scurta sa carieră în MLB. A lansat ultima dată pentru Marlins în 2010 și nu și-a revenit niciodată după operația Tommy John. Calvin Pickering cântărea peste 283 de lire și, în ciuda faptului că avea multă putere, nu a reușit niciodată să o transforme într-o carieră productivă în MLB. A bătut doar .223 și a lovit 14 homere în cinci sezoane MLB.

Distracția preferată a Americii este, de asemenea, una dintre favoritele pariurilor.MLB este al doilea sport cel mai urmărit din America de Nord și având cele mai multe jocuri înseamnă că există mereu acțiuni de pariuri în fiecare zi. Consultați casele noastre de pariuri, care nu numai că oferă cele mai bune prețuri de pariuri, ci și o grămadă de opțiuni de pariere, pe lângă unele bonusuri de înscriere proaste.

Rezultate/ProgrameMLB

Categorie :Mai multe știri