Top 10 Fastest NFL Players In 2016

Ei spun că nu poți preda viteza. Nu, dar îi poți hrăni cu shake-uri proteice, îl poți pune în dieta paleo și îl poți face să practice sprinturi cu vânt până vomită. ÎnNFL, a fi rapid nu este suficient de bun; trebuie să fii inuman de rapid. Concurezi cu cei mai mari 0,0000000000001% ciudați genetici din ecosistemul nostru, așa că un timp rapid de 40 nu este suficient. A alerga un 40 bun la combină te va duce în ligă, dar apoi depinde de tine să înveți cum să tai mai repede și să te oprești cu un ban. Iată 10 tipi care au prins fulger și le păstrează într-o sticlă.

Care sunt cei mai rapizi 10 jucători NFL în 2016?

Acești băieți sunt cei mai rapizi În NFL?

Nu sunteți de acord cu acest clasament? Bineînțeles că faci. 40 de ori sunt doar o modalitate de a examina cât de rapid este cu adevărat un jucător. Viteza jocului este complet diferită. Deci, această listă ar putea arăta foarte diferit anul viitor, în funcție de cine pune cele mai bune numere în joc. 1000 de metri este mai rapid decât un timp de 4,33 40.

Rezultate/ProgrameNFL

Suntem cea mai bună sursă pentru cele mai recente pariuri și știri din lume de baschet, fotbal, hochei și multe altele. Simțiți-vă liber să răsfoiți partea dreaptă a acestei pagini pentru cele mai recente știri și cele mai recente cote la acțiunea de pariuri de astăzi.

Categorie :Mai multe știri