Top 10 Fastest MLS Players In 2016

Antrenorii din fiecare sport joacă un rol important în dezvoltarea abilităților pentru a le permite jucătorilor să reușească. Cu toate acestea, există întotdeauna acea abilitate pe care antrenorii nu o pot preda cu adevărat: viteza. Fie că este vorba de vechea vorbă că „nu poți preda viteza” sau că „viteza ucide”, a avea jucători fulgerați pe lista ta schimbă dinamica acelei echipe și pune continuu presiune asupra adversarilor lor.

Cei mai rapizi jucători din MLS acum

Nu mai este adevărat într-un joc precum fotbalul, iar MLS este încărcat cu jucători rapizi în întreaga ligă. Această listă aruncă o privire la unele dintre cele mai rapide pe care le are de oferitjocul MLS.

Cei mai rapizi jucători MLS Chiar acum în 2016

Indiferent de poziţia pe care o are o echipă MLS acolo cel mai rapid jucător, impactul pe care viteza îl poate avea asupra unui meci poate fi enorm. Fie că este vorba de a alerga înapoi pentru a închide un atac ca un fundaș ca Boyd Okwuonu sau de a se desprinde dintr-o grabă, așa cum o fac mulți dintre atacanții de pe listă, toți acești 10 jucători din listă pot avea un impact mare de fiecare dată. din cauza vitezei lor. Acestea sunt tipurile de jucători de care fiecare echipă trebuie să aibă cel puțin unul dacă caută să aibă succes și va fi interesant să vedem pe drum dacă mai mulți vitezători din alte ligi de fotbal trec la MLS.

Handicapping MLS games is tough, but taking an approach to knowing about these speedsters and the impact they can have on winning and losing is important to consider when making a wager. Many of the guys listed here show their speed and skills on offense, and that should help a bit when deciding totals wagers because of their ability to score in a hurry. Yet, just because these guys are fast, doesn't mean a bettor should base the bulk of their methods on knowing who these players are up against because they are still just one or two guys on a team and they'll still need to get space and the ball to use their skills efficiently.

Rezultate/ProgrameMLS

Categorie :Mai multe știri