Top 10 Biggest NFL Stars Twitter Account

Atleții sunt figuri populare în America de Nord. Iubiți pe stadionul lor de acasă și urâți în orașele rivale. Unii sportivi depășesc acest nivel de popularitate și sunt populari în întreaga ligă. O modalitate bună de a măsura popularitatea unui jucător este prin valorile rețelelor sociale. Twitter este un bun punct de referință – deoarece jucătorii NFL sunt capabili să compună scurtări rapide despre echipă, joc sau orice altceva doresc. Deci, fără alte prelungiri, iată primele 10 conturi Twitter NFL.

Cei mai populari jucători NFL de pe Twitter

Social Media And NFL Betting 

Rețelele sociale au evoluat modul în care sporturile sunt urmărite și urmărite.Liga Națională de Fotbal și fiecare echipă au propriul lor feed Twitter. Ceea ce oferă twitter este o modalitate excelentă și ușoară de a comunica cu fanii. DacăIndianapolis Colts vor să-și spună fanilor o accidentare sau o nouă semnătură – Twitter este o metodă rapidă și ieftină de a transmite aceste știri. Acum, toată lumea dinAFC South și restul NFL-ului își vor obține informațiile lor – așa că rețelele sociale nu reprezintă un mare beneficiu pentru strategia echipei – deșiPatrioții New England probabil lucrează la o modalitate de a-și păcăli adversarii prin intermediul rețelelor sociale.

Twitter și alte platforme de social media oferă o perspectivă asupra vieții jucătorilor. O mare parte din ceea ce atleții tweet sunt puf – imagini cu familie, mâncare, opinii la televizor – practic nimic care să afecteze jocurile de fotbal și să se răspândească. Oricum, un moment ciudat, un feed de rețele sociale poate fi o sursă de informații despre răni sau tranzacții viitoare - cum ar fi semnările de agenți liberi. În caz contrar, Twitter nu are mai mult de 140 de caractere – sau mai puțin – informații de la sportivi populari.

Rezultate / ProgrameNFL - nfl

Categorie :Mai multe știri