Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Best US Cities For Soccer Fans
Mai multe știri

Top 10 cele mai bune orașe din SUA pentru fanii fotbalului

Înainte de 1994FIFA World Cupa, Statele Unite ale Americii au fost aproape o stăpânire de fotbal, câteva orașe bucurându-se de un pic de concurență prin NASL și alte ligi profesionale minore. În urma Cupei Mondiale, care a doborât recordurile de prezență,Major League Soccer a fost lansată, devenind în cele din urmă una dintre ligile profesioniste cu cea mai rapidă creștere din lume. De atunci, aceste zece orașe din Statele Unite au devenit cele mai bune locații pentru fanaticii fotbalului american.

Cele zece cele mai bune orașe americane de fotbal

1. Los Angeles, CA

Orașul Angeles găzduiește doi giganți MLS în LA Galaxy și rivalii lor mai tineri LAFC, confruntările cu El Trafico fiind unele dintre meciurile obligatorii din calendarul fotbalului. Între cele două echipe, ei strâng o bază uriașă de fani, ceea ce face din LA cel mai bun oraș din SUA pentru puriști. LA Galaxy a scăzut puțin de pe vremea lui David Beckham, când superstarul britanic a trecut din Europa și din competițiaLiga Campionilor, deși au câștigat încă 9 titluri. și va fi pentru totdeauna echipa de pionierat a MLS. În timp ce LAFC devine una dintre cele mai bune echipe din ligă și era de așteptat să se descurce mult mai bine în Playoff-urile MLS din 2019.

2. Kansas City, MO

Kansas City este un oraș bogat în cultură sportivă, cu echipe din majoritatea ligilor majore din SUA, inclusiv propriul lor reprezentant MLS Sporting KC. Kansas a încheiat sezonul 2019 MLS pe ​​locul 11, după ce o serie de performanțe cu adevărat dezamăgitoare i-au făcut să rateze ocazia de a pune mâna pe marele premiu. Dar pe măsură ce echipa începe să evolueze de la o echipă pur și simplu cu minte defensivă, care joacă fotbal lent și precaut, la o unitate mai atentă. Pe măsură ce lucrurile continuă să progreseze, s-ar putea să vedem Sporting KC împingând pentru un titlu.

3. Atlanta, GA

Atlanta United FC este condusă de fostul jucător de la Ajax și Barcelona Frank de Boer, care s-a dovedit a fi o revelație la club. Atlanta a câștigat pentru prima dată titlul MLS în 2018, învingându-i pe Portland Timbers cu 2-0 în finală. Ei au terminat sezonul 2019 pe locul al doilea în Conferința de Est, dar au pierdut în playoff în fața Toronto FC. Formați abia în 2014, au cunoscut un succes rapid. De asemenea, au una dintre cele mai bune baze de fani din ligă, cu unii dintre cei mai pricepuți copii din ligă.

4. Seattle, WA

Seattle Sounders joacă în MLS din 2009 și până de curând nu au avut prea mult succes, câștigând al doilea titlu MLS anul trecut. Probabil că vor fi favoriți încote de pariuri pe fotbal pentru sezonul 2020. L-au câștigat pentru prima dată în 2016 și de la sfârșitul acelui sezon, s-au dezvoltat foarte bine, aducând câțiva talente de top, cum ar fi Raul Ruidiaz, care a marcat în finală și a încheiat golgheterul sezonului 2019. Sounders și legendă a fotbalului american și fostul starPremier League, Clint Dempsey a fost un pionier pentru club și a adus câteva momente memorabile de-a lungul anilor.

5. Orlando, FL

Orlando City nu a câștigat niciodată un titlu MLS de când a devenit a 21-a franciză din MLS. O serie de sezoane presărate în tragedie, un catalog de erori individuale care costă punctele echipei, conflicte interne și înconjurate de dramă. Cu toate acestea, fotbalul din SUA a văzut de ce este capabilă această echipă atunci când lucrurile merg, este doar consistența care îi lipsește echipei. Trusele lor sunt foarte în concordanță cu mediul minunat din Florida, creează, colorate și foarte luminoase. Există multe speranțe pentru tânăra echipă și există un aer de încredere în șansele lor pentru sezonul 2020.

6. Washington, D.C.

Una dintre echipele originale, de când a fost fondată MLS, D.C. United nu a avut niciodată prea mult succes, ajungând doar în primul tur al Playoff-ului. Recent, în Capitală au jucat legenda Man United și Anglia Wayne Rooney. Lipsa priceperii în atac, cuplată cu un istoric nereușit, proprietarii trebuie să reinvestească în echipă, dacă vor să schimbe valul pentru această echipă. Deși, ei sunt o echipă de veterani și au o mulțime de urmăritori în orașul lor natal.

7. Salt Lake City, UT

Noul antrenor principal Freddie Juarez a avut un impact mare asupra clubului de când s-a alăturat în 2017, apoi a devenit antrenor principal în 2019. Sub managerul anterior Mike Petke, ei au avut o figură vibrantă pe margine și interviuri, dar nu a scos ce e mai bun din lot. Real Salt Lake sa bucurat de unul dintre cele mai bune sezoane ale lor anul trecut, ajungând la semifinalele conferinței MLS doar pentru a pierde în fața Sporting KC. Va fi acesta anul Salt Lake, cândalegerile gratuite de fotbal pentru titlul MLS 2020?

8. New York, NY

New York se mândrește cu trei echipe importante de fotbal, reprezentanții MLS NEw York City FC și New York Red Bulls, precum și Sky Blue FC, care joacă în National Women's Soccer League (NWSL). ). New York City FC a fost de mult cunoscut pentru că îl are pe David Dilla pe lista lor, dar clubul este mult mai mult decât atât în ​​2020, după ce a recrutat o serie de jucători de top precum Jesus Medina și Ismael Tajouri-Shardi. Rivalerii lor din Big Apple, New York Red Bulls, sunt o echipă de contraatac interesantă, care nu este interesată de posesia fără scop sub conducerea lui Chris Armas. Red Bulls au o echipă puternică, cu jucători pe lista lor precum extremul muncitor Kaku, fundașii centrali Aaron Long și Tim Parker.

9 Dallas, TX

FC Dallas a ajuns în playoff-urile MLS din 2019 , terminând sezonul regulat pe locul 7 în Conferința de Vest. În ciuda faptului că nu a găsit prea mult succes în extrasezon, există multe speranțe pentru scena fotbalului din Dallas. Cu echipe grozave precum Mavericks, Stars, Rangers și Cowboys deja stabilite în oraș, există întotdeauna spațiu pentru mai mult succes sportiv. Dar, Dallas trebuie să-și păstreze jucătorii. În ultimii trei ani, i-au lăsat pe Mauro Diaz, Maxi Urruti și Roland Lamah să plece.

10. Portland, OR

Portland era chiar printre ei la sfârșitul sezonului regulat 2019, terminând pe locul 6, dar cu doar 7 puncte între ei și locul 2. Deși Timbers nu a găsit prea mult succes în extrasezon. Fanii din Portland sunt grozavi și contribuie la meciurile de acasă ale lui Timber, oferind cea mai bună atmosferă din ligă. Între Diego Valeri și Diego Chara, Portland are câțiva jucători creativi distrași, care pot concura cu cei mai buni din ligă în ziua lor.