Top 10 Best Selling Soccer Jerseys In 2016

Deoarece fotbalul este cel mai mare sport din întreaga lume, echipele de top din diferite ligi din lume pot colecta o mulțime de bani din baze mari de fani. Vânzările de tricouri pentru aceste echipe reprezintă o parte importantă a promovării și susținerii acestor cluburi pe teren și de aceea cei mai buni jucători din lume pot câștiga sume incredibile de bani prin contractele lor. Fotbalul face cel mai bine în toată Europa în diferite ligi din diferite țări.

Cele mai mari tricouri de fotbal din 2016

Nu este o surpriză toate echipele europene care se află pe lista celor mai vândute tricouri de fotbal în acest an.

Cele mai vândute tricouri la fotbal pentru 2016

Cumpărarea tricourilor jucătorilor preferați din echipa lor favorită este o modalitate de a se identifica cu clubul și sprijină-i în călătoria lor de a urmări un campionat. Întrucâtfotbal echipe din Europa au urmăritori uriași și fanbase extrem de loiali, vânzările de tricouri pentru cluburile de pe această listă se ridică la șase până la șapte cifre anual. Acesta este un ban pentru doar un aspect al comercializarii și a devenit o afacere atât de mare încât aceste cluburi lansează noi variații de culoare și alternează tricourile trei în fiecare an pentru a obține și mai mult profit.

Pariorii diverși la fotbal știu de obicei care cluburi au cele mai mari și mai vocale baze de fani, așa că să vezi toate acele cluburi pe o listă ca aceasta nu este o surpriză. Dar ceea ce ar putea fi o surpriză este câți bani scot aceste cluburi doar din vânzarea de tricouri în fiecare an și, cu siguranță, după ce ați încasat un pariu uriaș pe unul dintre aceste cluburi, ați ieșit și ați luat un tricou pe care să-l arătați. aprecierea ta.

Rezultate/ProgramePremier League

Categorie :Mai multe știri