Top 10 Best Selling NBA Jerseys In 2016

Vânzările de tricouri reprezintă o măsură directă a popularității unui jucător în NBA. Megastaruri precum LeBron James atrag admiratori din întreaga lume, ceea ce duce la un număr mare de vânzări în afara statului său natal, Ohio. Unii jucători sunt atât de populari și venerați încât tricoul lor rămâne printre lideri după ce se retrag. Acest top zece tricouri NBA cele mai vândute înainte de sezonul 2016-17 are o parte echitabilă de surprize.

Zece cele mai populare tricouri NBA în 2016

tricourile NBA ale superstarurilor

Baschet superstarurile au capacitatea de a muta mărfuri în cantități mari din cauza faimei pe care au câștigat-o pe teren. Cele mai multe dintre cele mai vândute tricouri NBA includ MVP, alegerile numărul unu la draft și posesorii inelelor de campionat NBA. Acești jucători tind să câștige fani în afara pieței echipei lor de acasă, sporind numărul de tricouri vândute.

Oamenii aleg să poarte aceste tricouri din diverse motive, dar mai ales pentru că acești jucători fac diferența pe teren. Acestestele NBA au tipul de gravitate care determină rezultatul jocurilor, ceea ce înseamnă că ar trebui să le supraveghezi îndeaproape atunci când pariezi pentru sau împotriva oricărei echipe. stele joacă împotriva.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri