Top 10 Best Selling MLB Jerseys In 2016

Puține lucruri se îndreaptă spre terenul de fotbal în mijlocul verii, cu câțiva prieteni și luând mâna câteva beri și un hot dog. Desigur, mulți fani doresc să-și reprezinte echipele și jucătorii preferati atunci când ies la meci – înfășându-se în culorile echipei lor și îmbrăcând tricoul jucătorilor lor preferați. Iată primele 10 tricouri MLB cele mai vândute în 2016.

Cele mai mari vedete din MLB  

Cele mai mari cote de pariuri pentru stele și baseball 

Jucătorii vedete influențează liniile de pariuri și cotele pentru jocuri de baseball de fiecare dată când joacă sau nu. În baseball, cele mai mari mișcări de linie și de răspândire au loc cu ulciorii stea. Când Los Angeles Dodgers cheltuiește pe Clayton Kershaw pentru a arunca, ei vor fi rareori cei nefavorabili – chiar și atunci când sunt pe drum. Jucătorii vedete nu afectează doar cotele de joc, ci și cotele viitoare. În extrasezon, când echipe cu buzunare adânci, cum ar fi Boston Red Sox, cheltuiesc sume mari de bani pe cei mai mari agenți liberi, ei văd o creștere mare a viitorului lor de pariuri la World Series.

Este întotdeauna important să ne amintim , echipele pline de stele nu câștigă întotdeauna. În 2014 și 2015, Kansas City Royals a mers laWorld Series – câștigând-o în 2015. Royals au una dintre cele mai mici state de plată din ligă și au o listă relativ lipsit de stele. Royals s-au confruntat cu San Francisco Giants și New York Mets în World Series – două echipe cu un jucător în top-10 pentru vânzările de tricouri. 2016Cleveland Indians sunt o echipă similară cu Royals – deoarece echipa lor este plină de tineret și profunzime, nu de puterea vedetelor. Ei sunt aproape opusul celorChicago Cubs – care au trei jucători în listă.

Rezultate / ProgrameMLB

Categorie :Mai multe știri