Top 10 Best CFL Players In 2016

Peste 14 săptămâni și CFL se rezumă laplayoff-urile Cupei Gri|| |638. The Calgary Stampeders have been near flawless in asserting a one-team show while the rest of the West catches up and the East flounders. Mike Reilly and the Eskimos are still thick in the playoff race but Bo Levi Mitchell has stolen the show as the man in the middle. Joining Mitchell are other big-time performers as we count down the season’s ten best players as of week 14. 

Ce mai buni jucători CFL chiar acum

CFL Fotbal: Unde se poate întâmpla orice

Mențiuni de onoare: restrângerea CFL-ului la zece a fost o sarcină grea și unii jucători au fost doar omise, dar nu au fost uitate. Runnerul lui Stampeders, Jerome Messam, conduce în prezent liga la yarzi de grabă și este pe cale să doboare maximul din carieră. Chris Williams de la Redblacks conduce toți receptorii în touchdown-uri și ocupă locul patru la yarzi de primire. Și Alouettes ar putea avea un sezon atroce, dar apărătorul Bear Woods conduce în continuare opririle defensive ale ligii.

Motto-ul CFL este „nici un avantaj nu este sigur”, deoarece în liga amicală, scorul are loc mai rapid. rată.Pariând pe CFL merită remarcat diferențele sale față de NFL și, deși nu este la fel de popular, este un sport la modă în România. Fanii din România își susțin cu pasiune echipele și tu pariezi pe ele cu cele mai de încredere site-uri de pariuri ale noastre, care oferă cele mai bune prețuri și o mulțime de opțiuni de pariere pe lângă bonusuri generoase de înscriere.

Rezultate / ProgrameCFL

Categorie :Mai multe știri