Tom Brady's Wife Gisele Bündchen

Ei s-au născut în lumi separate, dar au fost amândoi bătători de lume care și-au găsit drumul unul către celălalt. Gisele Bundchen provine din Brazilia și a cucerit lumea modellingului, câștigându-și locul drept model de top din lume, în timp ce soțul ei, Tom Brady, a devenit cel mai de succes fundaș al erei sale și poate din toate timpurile. Ceea ce a început ca o întâlnire nevăzută a devenit mult mai mult, iar acum cei doi se bucură de statutul lor de unul dintre cele mai influente cupluri de pe planetă.

World's Top Model and Her GOAT

Șansele lui Tom Brady pentru a câștiga MVP la Super Bowl LI

Brady pentru a câștiga MVP la Super Bowl este de +140 la Bodog și la fel de mare ca +160 pe alte site-uri de pariuri selectate și este favoritul dintre toți jucătorii pentru a face acest lucru. Este o evaluare corectă, deoarece Brady caută pentru al patrulea record NFL MVP al Super Bowl, pe lângă un al cincileaInelul Super Bowl. Pentru ca Brady să reușească, va trebui să-l devanseze pe omul din fața lui, Matt Ryan, care a luat foc și pare hotărât să facă din Falcons echipa destinului în acest sezon. Brady deține avantajul experienței și este cel mai mare jucător de playoff din toate timpurile din NFL. Dar Pats nu sunt străini să piardă în Super Bowl-uri, așa că presiunea este mereu asupra lui Brady și băieților săi pentru a reuși.

Trei din cei patruPatrioți Victoriile la Super Bowl l-au recompensat pe Brady ca MVP și singura dată când nu a câștigat, primitorul său de top, Deion Branch a luat acasă onorurile. Brady va fi motorul care conduce motorul. 27 dintre cei 51 de MVP de la Super Bowl au fost fundași sau aproape 53% din timp. Dacă Pats vor câștiga, este o șansă de peste 50% pentru Brady să câștige MVP și +140 este un preț decent pentru banca.

Ce o să faci, frate, când Chris Hogan se năpustește pe tine? ! Numele său poate să nu scoată aceeași fanfară ca Hulk Hogan de la WWE, dar a fost ținta preferată a lui Brady în ultimele jocuri. Hogan a renunțat la un hat trick împotriva lui Steelers și, dacă găsește aceeași chimie cu Brady, el este o alternativă bună pentru a câștiga MVP la +2500. El este, de asemenea, un pariu solid de +600 pentru a marca primul touchdown al lui Pats sau dubla asta la +1200 pentru a marca primul touchdown.

Pats sunt favoriți cu 3 puncte pentru a învinge Șoimi și ar putea fi un schimb de focuri de proporții epice. Sunt una dintre cele două echipe (Steelers) pe care Matt Ryan nu le-a învins încă în cariera sa în NFL. Brady și Bellichick au fost aici în mod constant și au învins alte echipe aparent de neoprit. Dacă ar fi un meci strâns în al patrulea, lăsați-l pe Brady să-l depășească pe tânărul Matt Ryan și să-și cimenteze și mai mult statutul de GOAT cu al patrulea MVP de la Super Bowl, record NFL.

Categorie :Mai multe știri