Top 10 Embarrassing Baseball Records

A fi amintit pentru gafe sau înregistrări jenante este ceva ce niciun jucător de baseball profesionist nu-și dorește. Din fericire, pentru majoritatea băieților de pe această listă, nu este cazul, deoarece avem o mulțime de membri ai Hall-of-Famers aici care au avut o carieră de peste 20 de ani și pur și simplu dețin aceste recorduri jenante din cauza longevității carierei lor. Cu marii din toate timpurile precum Reggie Jackson, Nolan Ryan și Cal Ripken Jr deținând unele dintre cele mai jenante discuri de pe această listă...

10 înregistrări pe care aceștia MLB Guys Hate

Este oferă pariorilor din MLB o perspectivă puțin diferită asupra carierei lor respective și cât de greu este să reușești zilnic în competițiile majore.

Cum să utilizați statisticile la pariuri pe baseball

Fără îndoială că niciunul dintre foștii jucători MLB de pe această listă doresc să fie amintiți pentru toate jocurile lor „negative” în stabilirea acestor recorduri. Dar realitatea este că baseballul este un joc foarte greu de reușit pentru o perioadă lungă de timp la cele mai înalte niveluri și aproape toți acești jucători și-au afectat carierele în aceste categorii de statistici din cauza cât de lungă a fost cariera lor.| ||660

Chances are we see Cal Ripken and Reggie Jackson vacate this list in the near future, but as the competitive professionals they all were, being atop these statistical categories like they are has to sting at some level. When a .300 hitter is considered very good in MLB - which they are - the flip side of that is that those same hitters are failing 7 out of 10 times at the plate.

Este pur și simplu natura lui. joc, iar când joci mai mult de 20 de ani, așa cum au făcut mulți dintre acești jucători, toate aceste „eșecuri” se adună în grabă.

Din perspectiva pariurilor pe baseball, acești jucători ar putea să nu fie pe teren. mai mult, dar înregistrările statistice pe care le dețin pe această listă trebuie analizate în fiecare an pentru actualii jucătoriMLB. Parorii care joacă multe totaluri vă vor spune că echipele care au mai mulți jucători cu rate ridicate de lovituri sunt de obicei echipe „sub” grozave și nu doriți să fiți prins cu bilete „peste” prea des cu ei. Pierderea constantă a echipelor precum Pirații în anii 1990 și 2000 este rareori un pariu bun, iar tipii care lovesc în multe jocuri duble ucid mitinguri în grabă.

Aceste statistici vor fi întotdeauna relevante pentru baseball și succesul pe care un parior MLB îl va avea într-un anumit an sau o carieră de pariuri și vă faceți un dezamăgire atunci când nu cercetați toate analizele avansate implicate în jocul de astăzi.

Rezultate / ProgrameMLB

Categorie :Mai multe știri