Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The Top 10 Hitting Pitchers Of All Time
Mai multe știri

Top 10 Hitting Pitchers Of All Time

De când Liga Americană a adoptat lovitorul desemnat în anii 1960, pitchers a lovit doar în stațiunile Ligii Naționale și majoritatea nu insuflă frică adversarilor. Ca întotdeauna, există excepții de la regulă șiunii ulciori au suficientă putere și viziunea pe placă pentru a-l scoate din parc. Să ne aruncăm în istoria baseballului și să cercetăm zeci de ani de statistici...  

Zece ulciori care ar putea lovi

Majoritatea oamenilor se gândesc imediat la Babe Ruth când văd acest tip de întrebare, dar a fost el într-adevăr un ulcior? Mulți ar argumenta că era mai mult un om omniprezent și nu un ulcior. Întrebarea adevărată estecare au fost cei mai buni țincători care au lovit vreodată.

În orice caz, el nu intră în listă. Am întocmit o listă a celorfoarte cei mai buni lancetori de lovitură care ar putea lovi dingers. Faceți o plimbare prin istoria baseball-ului pentru a dezvălui cei mai buni aruncători care ar putea lovi.

1. Ken Brett

Născut în Brooklyn, New York, Ken Brett și-a încheiat cariera cu .722 OPS, 10 HR, 42 RBI în 350 PA. Mai cunoscut sub numele de „fratele lui George Brett”, Ken a lansat de două ori în Seria Mondială din 1967, la vârsta de 18 ani - încă cel mai tânăr jucător care a participat la o Serie Mondială.

Ken Brett chiar nu a fost un ulcior foarte bun. Brett a fost suficient de bun pentru a garanta că a fost inclus în linie de două ori pentru a lovi într-un joc început după instituirea regulii DH, de către managerul White Sox, Paul Richard, în 1976.

2. Sloppy Thurston

Născut în 1899, Fremont Nebraska, Hollis „Sloppy” Thurston, a fost un aruncător de ligă majoră pentru Browns, Cubs, White Sox, Senators și Brooklyn Robins între 1923 și 1933. Porecla este ironică, era foarte bine îngrijit și îngrijit. Sloppy și-a încheiat cariera cu .682 OPS, 5 HR, 79 RBI în 698 PA.

Spre deosebire de Lee Sweetland, pe locul trei, Sloppy a fost un aruncător decent de-a lungul carierei sale. Cel mai bun an de lovitură al lui a fost 1927, când a lovit .315/.351/.467 cu patru duble, două triple și două HR pentru Sens. În 1930, Thurston a lovit doar .200 (10 pentru 50) cu Dodgers.| ||678

3. Les Sweetland

Lester Leo Sweetland, un nume minunat și un pitcher profesionist în MLB din 1927 până în 1931. A jucat pentru Phillies and Cubs, terminând cariera cu .679 OPS, 0 HR, 34 RBI în 325 PA.

În 1930, ERA de 7,71 a lui Sweetland este cea mai mare din era modernă pentru un sezon complet. Deși a fost un eșec ca aruncător, a lovit 15 duble în 1929 și a avut 12 RBI în 89 PA. Este neobișnuit ca un jucător profesionist să ajungă atât de departe, dar incapabil să-ți joace rolul, în acest caz de aruncător, dar Sweetland a fost special.

4. Jack Scott

Născut în Ridgeway California, John William Scott a jucat în MLB între 1916 și 1929 pentru Pittsburgh Pirates, Boston Braves, Cincinnati Reds, New York Giants și Philadelphia Phillies.

Jack Scott și-a încheiat cariera .673, 5 HR, 73 RBI în 736 PA. Era cineva care ar fi trebuit să exploreze să joace un alt rol în sport. Fiind amabil, capacitatea lui de lansare a fost aproape la egalitate cu standardul la care ar trebui să joace în MLB. Deși Scott ar putea lovi. În 12 ani a lovit peste .300 de patru ori și a avut un OBP în carieră de .319.

5. Dontrelle Willis

Dontrelle Willis, altfel cunoscut sub numele de The D-Train, născut în Oakland California, a jucat pentru Florida Marlins, Detroit Tigers, Arizona Diamondbacks și Cincinnati Reds. Și-a încheiat cariera cu .665 OPS, 9 HR, 39 RBI în 447 PA.

Willis a fost letal cu bâta. Atât de mult, încât la un moment dat s-au gândit să-l transforme în outfielder, dându-și necazurile ca ulcior. Willis a avut capacitatea de a pune cu adevărat un pumn și de a trimite mingea spre cer. Gălbează? Noi credem că nu.

6. Carl Mays

Carl Mays a lansat pentru Red Sox, Yankees și Cincinnati Reds. A jucat între 1915-1929, ridicând 5 HR în acea perioadă. S-ar putea să nu se compare în zilele noastre, dar înainte de era Babe Ruth, aceasta a fost o adevărată realizare.

Ca un lovitor, anul său cel mai important a fost 1921 când juca pentru Yankees. A ridicat .343/.365/.434 cu 22 RBI. A lansat în patru World Series de-a lungul anilor. A aruncat singurul lanț pentru a ucide un bărbat, în 1920, când l-a lovit pe Ray Chapman în cap. Era cunoscut ca un om cu adevărat îngrozitor, puțini oameni având ceva bun de spus despre caracterul său.

7. Don Larsen

Născut în 1929, în Michigan City, Don James Larsen a fost omul care a aruncat singurul no-hitter din istoria World Series. Celebrul joc perfect din 1956. Deși nu era doar bun cu mingea în mână.

În 1958, a lovit .306/.364/.571 în 57 PA cu 4 HR și 13 RBI, în timp ce era lovit de nouă ori. Câteva statistici destul de incredibile de la omul din Indiana. Sunt puțini cei care s-au apropiat și s-ar putea să nu fie cineva care să poată reproduce isprava.

8. Carlos Zambrano

Carlos Zambrano era altfel cunoscut sub numele de „Big Z”. El și-a luat porecla după ce a zdrobit mingea în mod continuu cât de mult a putut un bataș căruia îi plăcea să pună totul în leagăn, deoarece ar încerca să lovească home runuri de 900 de picioare.

Are 23 acasă. aleargă, care este cea mai mare dintre toți ulciorii activi. Recordul său este de .646 OPS, 23 HR, 69 RBI în 708 PA. În 2006, el a reușit să bată șase HR, ceea ce este cu doar trei mai puțin de recordul tuturor timpurilor pentru un aruncător, West Ferrell. OPS-ul lui Zambrano ar fi și mai mare dacă ar fi utilizat corespunzător.

9. Claude Hendrix

Născut în 1889, bărbatul din Kansas a fost un membru vital al echipei Cubs pe vremea aceea. Și-a încheiat cariera cu .640 OPS, 14 HR, 97 RBI în 990 PA. Statistici mondiale fără îndoială. Și-a condus echipa la World Series în 1919, ceea ce este o raritate pentru Chicago. Hendrix a avut chiar și o medie de 1.000 la bataie în Seria Mondială 1 pentru 1, ceea ce este destul de puțin probabil, dar a venit ca o lovitură de vârf în al patrulea joc al seriei.

10. Shohei Ohtani

Shohei Ohtani este, fără îndoială, cel mai bun aruncător de lovituri din istoria ligii majore de baseball (MLB). Tânărul lanșor japonez este un monstru absolut pe teren și este unul dintre cei mai mulți jucători în ambele sensuri din jur.

Ohtani a încheiat sezonul 2019 cu .848 OPS, .925 în 2019, ca lovitor. A suferit o accidentare foarte gravă la sfârșitul lui 2018 și i-a luat ceva timp să se întoarcă, dar are încă doar 25 de ani și mai sunt multe de jucat în cariera lui. Odată prezentat drept cel mai bun jucător din lume, Shohei are toate instrumentele pentru a deveni cel mai bun jucător MLB.

Picheri de baseball și sfaturi pentru pariuri 

Lovitorii ulciorului sunt o mică parte a baseballului modern . Jumătate din ligă nu lasă ulciorii să lovească, cealaltă jumătate folosește ulciori cu moderație. Principalele lor sarcini sunt de a avansa alergătorul cu un butuc de sacrificiu sau de a trage plimbări. Jucătorul ciudat este capabil să lovească, dar majoritatea aruncătorilor din Liga Națională se luptă să lovească .200. Se vorbește despreLiga Națională adoptarea loviturii desemnate, ceea ce ar semnifica, în esență, sfârșitul lovirii ulciorilor.

Cândpariul pe baseball, meciurile cu ulcior au unul dintre, dacă nu cel mai mare impact asupra liniilor de bani. Când Clayton Kershaw lansează pentruLos Angeles Dodgers, linia o va reflecta. Unii dintre cei mai buni aruncători se luptă împotriva anumitor echipe și jucători, așa că ar fi recomandat să petreceți puțin timp uitându-vă la împărțirea unui lanț înainte de a paria bani semnificativi.