The Top 10 Failed Next Michael Jordan

Încă până în ziua de azi auzim o mulțime de comparații între marii NBA de astăzi cu cei ai lui Michael Jordan; probabil cel mai mare jucător NBA care a trăit vreodată. Fie că este vorba de discuțiile continue despre LeBron James sau Kobe Bryant care urmărește „Fantoma lui Jordan” ca ceva care îi motivează pe teren, dezbateri ca acestea fac parte din cultura pop acum. Cu toate acestea, pentru cei câțiva precum James sau Kobe care s-au apropiat de nivelul lui Jordan la nivel individual și de echipă, au existat mulți mai mulți jucători NBA care au fost încântați ca următorul Iordania doar pentru a nu îndeplini aceste așteptări. Această listă analizează 10 dintre acești jucători.

Jucători NBA în comparație cu Michael Jordan

Failed Michael Jordan Comparisons

Pentru mulți dintre acești tipi, a ști cât de grozav a fost Michael Jordan în timpul carierei sale în NBA a fost un lucru imposibil de egalat. Cu toate acestea, cu mașina de hype care este mass-media națională, toți acești 10 bărbați și-au adus numele în acea conversație la începutul carierei lor și nu au putut niciodată să se ridice la nivelul acestor așteptări.

Mulți ca Vince. Carter, Tracy McGrady, Kevin Durant și chiar Harold Miner au avut una sau două atribute fizice care au adunat acele comparații, darNBA este cea mai bună ligă din lume și pentru amenințarea cea mai mare din toate timpurile este prea mult pentru a cere. Este greu de spus dacă acele așteptări înalte au ajuns să afecteze cariera generală a băieților de pe această listă, deoarece mulți au avut cariere de mare succes în sine, dar a fi următorul Michael Jordan nu a devenit niciodată o realitate.

The NBA este o ligă condusă de superstaruri și atunci când echipele au norocul să aibă un jucător de top 5 din lume în acest moment, sunt șanse mari de succes. Pariorii NBA nu trebuie să caute mult mai departe decât LeBron James pentru a dovedi că ideea este adevărată, deoarece James a intrat în sezonul 2016-17 după ce a ajuns în finala NBA în ultimele șase sezoane. Dar, având doar trei inele în acești șase ani, mulți cred că nu este aproape să prindă „Fantoma lui Jordan” și, dacă nu o poate face, este foarte puțin probabil ca cineva să o facă.

Din un pariu. Cu toate acestea, din perspectivă, aceste superstaruri au un impact uriaș asupra repartizării punctelor și a rezultatelor, așa că înțelegerea și proiectarea cu acuratețe cât de bine vor performa băieți precum James, sau cei de la Kevin Durant și Russell Westbrook din lume într-o anumită noapte vă va ajuta să depășiți numărul.|| |

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri