The NHL's 10 Most Frustrated Fan Bases

Liga Naţională de Hochei are unii dintre cei mai pasionaţi fani din lume. A fi un fan al unei echipe îi aduce o parte de suișuri și coborâșuri, dar nu toți fanii sunt tratați cu o sumă egală de înalturi și coborâșuri, unii fani trăiesc prin ani de echipe mediocre care ratează playoff-urile sau pierderi sfâșietoare în postsezone. Sentimentul de optimism „le vom primi anul viitor” începe să se uzeze, iar fanii încep să se arate frustrați. Iată cele mai frustrate 10 fani ale NHL.

10 orașe NHL care își urăsc echipa

Pariu cu capul, nu cu inima ta

Unul dintre cele mai importante aspecte alepariurile pe hochei implică separarea pariurilor și loialitatea echipei. Este bine să pariezi pe echipa ta preferată – dacă acea echipă este o alegere logică. Poate fi dificil – mai ales pentru cei care nu fac pariuri. Treaba unui fan este să-și încurajeze echipa indiferent de situație și să creadă că poate câștiga fiecare joc pe care îl joacă. Un parior nu ar trebui să gândească așa. Ei trebuie să facă distincția între pasiune și probabilități, dragoste și logică. Un fan sănătosToronto Maple Leafs nu va alege echipa care să câștigeStanley Cup în fiecare sezon. Ei vor recunoaște procesul de reconstrucție și vor vedea potențialul pe termen lung, dar știu că sunt o perspectivă extremă în acest sezon.

Fandomul și frustrarea au beneficiile lor asupra echipelor. O bază de fani pasionați se va obosi de o echipă mediocră și va cere calitate. Odată ce cerințele încep să afecteze rezultatul final, pariorii se pot aștepta ca echipele să ia seama. O echipă nu trebuie neapărat să fie câștigătoare pentru ca frustrarea fanilor să fie ușurată, ei vor să vadă un efort pentru a deveni câștigător.Calgary Flames sunt o echipă care face mișcările potrivite, reținând jucători tineri și semnând niște veterani pricepuți. Este posibil ca amestecul să nu aducă roade în acest sezon, dar fundația este acolo pentru încurajarea fanilor.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :Mai multe știri