The Hottest Wag Of the Week : Melissa Satta

Ea are look-a de ucis și abilități care trec emoții. Showgirl italiană și expertă în comunicare, Melisa Satta a dat foc televiziunii italiene de când a apărut la mijlocul anilor 2000 și tocmai s-a căsătorit recent cu mijlocașul extravagant Kevin-Prince Boateng. Jucătorul germano-ghanez a revenit la gigantul din Serie A AC Milan sezonul trecut, pe care l-a ajutat să câștige ultimul lor titlu în 2011. Pe măsură ce Satta și Boateng se adaptează la viața lui din Spania, ei vor continua să fie un cuplu italian de putere.

La Bella Dea: Italian Goddess

Fotbalul italian este întotdeauna în direct!

Satta îl va aplauda pe Boateng în noua sa echipă UD Las Palmas din liga spaniolă de fotbal. Înainte de a se muta aici, Boateng a fost o parte cheie pentru echipa puternică a Italiei: A.C. Milan, deși nu a reușit să recupereze titlul Seria A. Cu 18 titluri, sunt doar în spatele lui Real Madrid și Al Ahly SC ca cele mai de succes cluburi din lume. Cu Las Palmas, mai puțin cunoscut, Boateng va juca un rol mai important, deoarece speră să conducă echipa la proeminență.

Serie A este destinația de premieră pentru cele mai bune jocuri de fotbal italian. . Este a doua cea mai puternică ligă națională conform IFFHS și a produs cei mai mulți finaliști al Cupei Europene: câștigând 12 titluri din 27 de apariții în finală. Este una dintre cele mai urmărite ligi sportive din lume și are o acțiune constantă de pariuri. Participați cu casele noastre de pariuri ingenioasecasele de pariuri, care oferă cele mai bune cote de pariuri și actualizări de joc la minut. Înscriereabonusuri sunt cireașa de pe tort.

Rezultate/Programe -

Categorie :Mai multe știri