The Hottest Wag Of the Week : Hannah Davis

Nu vei găsi mulți jucători de baseball la fel de venerați ca Derek Jeter. Campionul de cinci ori din Seria Mondială a fost căpitanul New York Yankees timp de peste un deceniu și a fost supranumit „căpitanul Clutch”, fiind sinonim pentru baseball-ul playoff-ului. Cu cele cinci titluri ale sale, 14 apariții la All-Star și multiple premii individuale, nunta cu incredibil de superbă Hannah Davis ar trebui să fie o altă ispravă legendară. Coperta pentru costumul de baie Sports Illustrated este unul dintre modelele cu cea mai rapidă creștere din lume și este o persoană desăvârșită în sine.

Partener mitic al legendei de baseball

Pariu pe World Series Baseball

Vorbind de Davis și Jeter, este World Series de baseball. Iadul a înghețat, dar pentru fanii veșnic loiali ai Chicago Cubs și Cleveland Indians, este World Series! Cubs i-au eliminat pe Dodgers în șase, în timp ce indienii i-au eliminat pe Blue Jays în cinci pentru a avansa în seria de campionat. Cubs s-au întors în marele dans pentru prima dată din 1945 și vor încerca să pună capăt secetei lor istorice de campionat de 108 ani, în timp ce indienii încearcă să facă același lucru cu seceta lor de 68 de ani.

World Series baseball poate însemna doar cele mai mari mize și cei mai mulți spectatori. Anul acesta, Cubs și Indieni se întâlnesc în ceea ce va fi una dintre cele mai dramatice serii de campionat din toate timpurile, când o bază de fani îndelungată își vede în sfârșit seceta de titluri de sfârșit. Acesta este momentul în care MLB este cel mai interesant și motivul pentru care, de încredere,casele de pariuri vor oferi în mod constant cele mai bune cote de pariere cu o multitudine de opțiuni de pariuri. Nu ratați niciun minut de acțiune și înscrieți-vă pentru un bonus de până la 200 USDbonus de semnare. 

Rezultate/ProgrameMLB - Playoff

Categorie :Mai multe știri