The Hottest Wag Of the Week : Gisele Bundchen

La fel cum soțul ei este cel mai mare fundaș din lume, Gisele Bundchen este cel mai mare model din lume. Din 2004, Bundchen a întocmit o listă generală de realizări și recorduri mondiale. Ea a fost modelul cu cele mai mari câștiguri în 2012 și s-a clasat pe locul 89 în topul Forbes din 2014 cu cele mai puternice femei. Averea ei netă estimată este de peste 400 de milioane de dolari. În afară de a revoluționa lumea modelelor, Bundchen sprijină multe organizații de caritate precum Crucea Roșie și Salvați Copiii. Bundchen și Brady sunt cuplul „It” dintre sport și modă.

Cel mai tare model din două continente

Brady Is Back As The NFL Rolls Into Midseason

După revenirea emfatică a lui Brady duminica trecută, Bundchen a postat pe Twitter o fotografie emoționantă cu cele două fiice ale ei încurajându-l. Brady s-a întors dintr-o suspendare de patru meciuri pentru implicarea sa în scandalul „Deflategate”, dar le-a arătat tuturor că nu a ratat nicio bătaie în timp ce Patrioții lui i-au incendiat pe Browns. Cu NFL-ul începând cu săptămâna 7, echipele încep să se încălzească, iar concurenții încep să se îndepărteze de pretendenți. Brady și Pats-ul lui caută acum să recucerească AFC East și cel mai bun record din NFL.

The NFL nu este cel mai urmărit sport din America fără motiv. Fiecare joc este un joc de șah intens, cu implicații de schimbare a playoff-ului. Paritatea de care se bucură liga în fiecare sezon le permite, de asemenea, fanilor să-și aclame echipele cu speranța reînnoită că fiecare an este în sfârșit anul lor. Și mulți dintre acești fani și-au răspândit entuziasmul către liniile de pariuri. Cu casele noastre de pariuri de încrederebookmakers, pariurile pe NFL sunt un proces ușor și plin de satisfacții. Înscriereabonusuri care duc până la 200 USD în bani gratuit!

Rezultate / ProgrameNFL

Category : Mai multe știri