The Hottest Wag Of the Week: Gabrielle Union

În spatele succesului fiecărui bărbat se află o femeie. Dwyane Wade a avut deja o carieră în devenire în NBA, după ce a câștigat un titlu cu Miami Heat doar în al treilea sezon, dar a luat-o la un pas după ce LeBron James și Chris Bosh au sosit pentru a juca patru apariții consecutive în finala NBA și două titluri suplimentare. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce el a început să se întâlnească cu actrița și activistul de multă vreme, Gabrielle Union, a cărei frumusețe, inteligență și talent se potrivesc pentru unul dintre cei mai mari jucători ai NBA.

Jumătatea mai bună a lui Dwyane Wade

Baschetul NBA s-a întors

Union îi va susține întotdeauna iubitul, chiar dacă acum își reprezintă orașul natal. Chicago. Mutarea lui Wade la Bulls este doar una dintre multele mișcări de extrasezon care au văzut cele mai multe echipe din NBA să facă lifting. Bulls l-au primit pe Wade, dar nu după ce i-au făcut pe Derrick Rose și Joakim Noah să se mute la New York Knicks. Alți concurenți din Est, cum ar fi Boston Celtics și Indiana Pacers, au făcut îmbunătățiri semnificative, dar Golden State Warriors au făcut cea mai mare explozie adăugând un al treilea frate, fostul MVP Kevin Durant.

Toate aceste noi schimbări vor avea un impact asupra || |659NBA peisaj în mai multe moduri, iar echipele cu aspect nou ar putea deruta o mulțime de fani și pariori. Luați parte la acest haos distractiv, înscriindu-vă la noii noastre case de pariuricasele de pariuri, care oferă cele mai bune prețuri de pariuri și informații actualizate despre joc. Înscrierile generoasebonusuri fac și mai ușor să încerci pariurile.

Rezultate/ProgrameNBA|| |670

Category : Mai multe știri