Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The Hottest Wag Of the Week : Elaine Alden
Mai multe știri

Cea mai tare Wag a săptămânii: Elaine Alden

Nu există nicio explicație pentru răsturnările și întorsăturile pe care un omul experimentează de-a lungul vieții.Landry Fields a trecut de la un topÎncepător în NBA la a ieșit din NBA în decurs de câțiva ani. Cu toate acestea, a cunoscut-o peElaine Alden în timpul celor două sezoane puternice cu New York Knicks, înainte de a se transfera la Toronto Raptors. În ciuda unei accidentări care l-a împiedicat să joace mingea, Fields s-a dovedit a fi un om norocos.

Landry Fields are noroc

Uneori, se pare că există un strop de soartă atunci când un cuplu prima întâlnire. În cazul luisoția lui Landry Fields, inițial nu a fost foarte interesat să participe la evenimentul la care s-au întâlnit în primul rând. Cu toate acestea, a cedat și a participat la un concert de muzică electronică de dans cu prietenii săi, iar restul a fost istorie.

Elaine Alden lucra caun model| ||666 in New York at the time, while Landry Fields was an NBA și un membru al echipei New York Knicks care a ajuns să depășească așteptările. Landry a văzut-o la eveniment și a fost complet uluită de frumusețea ei. Din fericire pentru Landry, existau prieteni comuni între ambele grupuri, așa că a reușit să înscrie o prezentare.

 • Joacă online acum
  Mai multe în NBA
 • Au sfârşit prin a se bucura de noaptea împreună, iar Landry a terminat fiind un client surprinzător de liniştit. Și-a amintit chiar că a lăsat o glumă prost și prost care a cucerit-o. La acea vreme, Landry sa bucurat de un an începător surprinzător de puternic, în care arăta ca un prototip de jucător de trei și d, care va deveni în curând foarte apreciat în întreaga ligă.

  Întâlnirea lor s-a dovedit a fi începutul o relatie frumoasa. Cei doi au ajuns să se îndrăgostească unul de celălalt în Marele Măr, lucru care a continuat când Landry a fost transportat laToronto Raptors.

  The cuplu a creat o tradiție de a vizita o cabină foto oriunde au călătorit, așa căLandry a pus întrebarea folosind o cabină foto pentru a scrie „Vrei să mă căsătorești cu mine?”. I-a dat pozele, iar când ea s-a întors, a avut inelul în așteptare și gata să-i alunece pe deget.

  Cei doi s-au întors la New York pentru nunta lor, care a avut loc pe un acoperiș de la Rockefeller Center, cu vedere la o biserică în stil gotic. Ezitând la început să viziteze un concert EDM, genul muzical este acum unul dintre genurile preferate pentru Landry Fields.

  Cine este Elaine Alden?

  Elaine Alden provine din Miami, Florida, born on September 22nd, 1986. She grew up in the Sunshine State to become an accomplished model in many rights, resulting in a successful career in New York, where she met Landry.

  Ea a schimbat cariera. la cealaltă pasiune a ei după accidentarea lui Landry l-a împiedicat să contribuie la nivel NBA. Abilitatea evidentă a Elainei în ceea ce privește estetica s-a tradus destul de bine în designul interior. Acum colaborează cu diverși clienți care caută să maximizeze aspectul proprietăților lor.

  Elaine își continuă activitatea de design interior și fitness în timp ce crește o pereche de băieți cu Landry. Cuplul locuiește în prezent în zona Austin, crescându-și familia împreună.

  Cariera ciudată de Landry Fields

  Știați căLandry Fields a fost numit the Începătorul lunii NBA în noiembrie și decembrie 2010 in the eastern conference? Fields was a second-round pick who toiled with Stanford University’s basketball team for a full four years, only gaining notice after an excellent senior year where he averaged 22 points per game and 8.8 rebounds per game, and averaged a decent three-point rate over his entire NCAA career.

  Landry ar face caprima echipă de debutanți ai NBA să fie un contribuitor major cu Knicks. A ajuns să joace 31 de minute pe meci caîncepător, dovadă că antrenorul Knicks a avut mai multă încredere în Fields decât majoritatea bobocilor. A ajuns să atingă .393 3P% și a început 81 din 82 de jocuri. El a adunat, de asemenea, 6,4 RPG și a reușit să obțină un impresionant 1,0 furturi pe joc.

  Când primul său contract de începător a fost încheiat, a existat o luptă destul de semnificativăagenți liberi între mai multe echipe care încercau pentru a-l debarca pe Steve Nash, de două oriMVP NBA. Knicks erau convinși că el era ceea ce aveau nevoie pentru a fi împins peste vârf în conferința de est. Toronto Raptors au vrut să-l prindă pe Steve Nash pentru a avea un superstar din România în linie. Și nu au fost singurii.

  Pentru a arunca o cheie în planurile New York Knicks,Rapatorii au ajuns să arunce un contract la Fields.|| |740 The idea was to prevent the Knicks from having the salary cap space needed to sign Nash. Of course, Nash would go on to play for the Los Angeles Lakers, where it became clear that Nash couldn’t physically play professional sports.

  În întâmplare,Landry nu a rezistat prea mult. mai mult în NBA. Raptors au încercat să scoată aceeași producție de la Fields, dar s-a dovedit că acesta suferea de o leziune nervoasă la cot care i-ar strica complet cariera. Fields nu a putut folosi aceeași formă de tragere care l-a adus în NBA. În cele din urmă, nu a mai fost capabil să spargă echipa de start, nici măcar într-o echipă mediocră a Raptors.

  Nu a fost deloc rău pentru Landry și Toronto Raptors. Fields a acceptat o slujbă de cercetător și a devenit director de baschet la front office. Raptors au trecut de la Fields și, în cele din urmă, au devenit singura echipă din afara Statelor Unite care a câștigat uncampionat finala NBA. Se pare că lucrurile au mers bine pentru ambele părți.