The Golden State Warriors Transition is Over

Nu vă uitați acum niște urători, dar inamicul public numărul unu, Golden State Warriors încep să se încingă . După ce au fost zdrobiți de San Antonio Spurs în deschiderea de pe teren propriu și s-au chinuit pe porți, inclusiv o supărare șocantă a lui Los Angeles Lakers, Warriors au fost de neînvins. Pe o serie de 12 victorii consecutive, dinastia în devenire a lui Dub Nation a sfărâmat adversarii și deține cel mai bun record NBA și aproape fiecare categorie de punctaj!

Războinicii Golden State se încălzesc!

Scor mare cu Războinicii în cărți

Revenirea dominației Războinicilor este o veste proastă pentru toți adversarii lor dar vești fantastice pentru toți ceilalți, în special pentru fanii lor. Războinicii vor continua să fie cea mai mare echipă de cretă și o sursă de joc pentru majoritatea jucătorilor de noroc din NBA de pretutindeni.

La 12 victorii consecutive, ei sunt doar la jumătatea drumului în egalarea celor 24 de victorii consecutive de anul trecut și la 18 jocuri, trebuie să câștigă următoarele 13 pentru a egala recordul de 29-2 pe care îl aveau anterior. Sezonul devine acum mai greu, pe măsură ce Warriors se confruntă cu Rockets, Clippers, Jazz și Grizzlies în patru din următoarele șase meciuri și dacă sunt sau nu o echipă mai bună decât cea precedentă poate fi dovedit doar cu echipele mai bune.

Fie că pariază pe ei sau împotriva lor, Războinicii atrag o multitudine de jucători.Pariurile NBA nu au fost niciodată mai fierbinți, deoarece fiecare fan și parior caută o șansă de a înscrie mare în echipele underdog care se confruntă cu Warriors sau merg în sens invers și fac monedă ușor. pariindu-le. Cele mai bunesite-uri de pariuri vă țin la curent cu toate acțiunile cu rezultate live.

Oferă cele mai bune prețuri de pariuri într-o multitudine de tipuri de jocuri, în același timp renunțând la unbonus de înscriere de până la 200 USD în numerar pentru noii lor clienți.

Rezultate / ProgrameNBA

Categorie :Mai multe știri