The 10 Worst Ultimate Fighter Winners

În mare parte a începutului anilor 2000, emisiunea „The Ultimate Fighter” și-a propus să aducă sportul MMA în masă și să descopere ascunse. talent din întreaga lume în același timp. Nu se poate nega faptul că unii mari luptători UFC au venit de la spectacol, dar au existat și o mulțime de „proști” care pur și simplu s-au înfierbântat la momentul potrivit și au fost expuși odată ce au făcut parte din lista principală UFC.

Cei mai răi câștigători TUF care au luptat vreodată în UFC

Această listă aruncă o privire asupra unora dintre cei mai proasți câștigători ai emisiunii Ultimate Fighter din istorie.

Câștigătorii Ultimate Fighter care nu l-au putut reduce

A ajunge în vârf în UFC este o criză brutală și istovitoare pe care doar câțiva selectați în această lume au duritatea mentală și abilitățile fizice de făcut. Ultimate Fighter a fost un spectacol care a încercat să descopere cât mai multe talente noi, dar mulți dintre câștigătorii acelor sezoane aveau o trezire grosolană când au început să se confrunte cu alte talente consacrate în UFC.

Fiindcă Dana White nu se sfiește să-i dezlipească pe oameni după pierderi consecutive, știind că sunt atât de mulți luptători care își așteaptă șansa în aripi, timpul nu a fost cu siguranță de partea celor 10 luptători care au făcut această listă.

Pariurile peUFC au explodat în acest secol și nu există nicio îndoială că succesul Ultimate Fighter a avut ceva de-a face cu asta. Emisiunea de televiziune reality a adus sportul la un public mainstream și a expus mulți fani noi la UFC. În timp ce nume mari precum Conor McGregor, Ronda Rousey și alții vor domina întotdeauna titlurile, pariorii care sunt dispuși să-și facă temele la meciurile de undercard care prezintă multe nume care încearcă doar să ajungă în UFC pot găsi niște cote foarte favorabile pentru a-și crește. bankrolls.

Categorie :Mai multe știri