10 Worst Offensive Teams in NHL History

Baza oricărui sport este să obții mai multe puncte decât adversarul tău pentru a obține succesul. Din păcate, nu toate echipele sunt binecuvântate cu suficient talent sau abilități pentru a realiza acest lucru în mod constant în timpul unui anumit sezon și acest lucru este valabil mai ales pentru francizele de expansiune. Multe dintre cele mai proaste 10 echipe ofensive din istoria NHL din epoca modernă au fost fie echipe de expansiune, fie echipe care s-au luptat cu putere să marcheze goluri în timpul erei „golului mort” de la sfârșitul anilor 1990-începutul anilor 2000.

Echipe NHL. Care nu a putut marca goluri

Această listă le aruncă o privire pe toate!

Awful NHL Offensive Teams In Modern History

Faptul că există mai multe echipe de expansiune pe această listă nu este de bun augur pentru noul numit Las Vegas Golden Knights pentru sezonul 2017-18 NHL. În zilele noastre, există reguli diferite pentru a ajuta Las Vegas să obțină succesul într-un ritm mai rapid, dar fanii NHL nu ar trebui să fie surprinși să vadă cavalerii de Aur aparținând într-o listă ca aceasta în viitorul apropiat.

Although there are still complaints that today's NHL lacks goals, the league is more wide open and has a deeper talent pool of highly skilled scorers than in year's past. The "neutral zone trap" era of the early 2000's was especially painful to watch if you like offensive hockey and with that now gone by the wayside, it's safe to say that Tampa Bay's 1.8 goals per game from 1997-98 is a number that won't be threatened any time soon. 

Echipele ofensive brutale dinNHL se pot transforma într-o mină de aur pentru pariori dacă ajung la bord la momentul potrivit. Fie că este vorba pur și simplu de a merge împotriva acestor echipe pe linia banilor sau de a juca majoritatea jocurilor lor „sub” total, pariorii își pot îngrășa banii în grabă cu echipele NHL care nu găsesc fundul fileului. Evident, jocul „sub” cu francize de expansiune poate fi mai supărător, deoarece este mai probabil să fie explodat în mare măsură, dar echipele care se găsesc în apropierea sau la baza multor categorii ofensive vor fi întotdeauna o parte învinsă.

Mercând împotriva acelor echipe și să nu le fie frică să dea sucul adversilor favoriți este o modalitate prin care pariorii NHL își găsesc succesul pe termen lung și va fi interesant de văzut dacă mulți folosesc această strategie pentru jocurile din Las Vegas atunci când vor. intra în NHL.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :Mai multe știri