The 10 Worst NFL Wonderlic Scores in History

Testul Wonderlic, prescurtare pentru testul Wonderlic Cognitive Ability este un test de inteligență de grup care evaluează un test- capacitatea beneficiarului de a învăța și de a rezolva probleme. Constă din 50 de întrebări cu răspunsuri multiple la care se răspunde în 12 minute. Un scor de 20 indică o inteligență medie. NFL administrează acest test și, deși nu prezice succesul viitor, oferă o perspectivă asupra caracterului unui potențial jucător.

Cele zece cele mai mici scoruri Wonderlic din istoria NFL

Doar căutăm la cei zece jucători care s-au descurcat cel mai rău arată că rezultatele testelor nu sunt totul.

Pariază pe fotbalul NFL| ||658

It won't take a perfect score on the Wonderlic to realize that the NFL is the most lucrative sport in North America. The multibillion-dollar sports business attracts tens of millions of viewers on a weekly basis and its pinnacle event, the Superbowl stabilește recorduri mondiale pentru spectatori.

Indiferent dacă oamenii înțeleg jocul sau nu, ei rămân în contact cu sportul preferat al Americii. Și pe măsură ce sezonul acesta se ridică laPlayoff-urile NFL, o mulțime de echipe rămân o mare surpriză, cum ar fi Dallas Cowboys, care arată imbatabil, în timp ce unora, le plac scorurile dezastruoase ale mai multor jucători în acest domeniu. Lista Wonderlic, deja caută cea mai apropiată ieșire.

Parierea peNFL este la fel de ușor ca și New England Patriots ajungând în playoff. Casele de pariuri de încrederecasele de pariuri sunt evaluate pe larg, iar prețurile lor de pariuri sunt cele mai bune. În plus, au o mulțime de opțiuni de pariere, de la spread-uri de puncte la linia de bani până la nenumărate propuneri. Există șansa de a profita la fiecare pas. Acțiunea din joc este, de asemenea, actualizată, astfel încât jucătorii să nu fie nevoiți să caute în altă parte. Și ultimul, dar cel mai atrăgător estebonusul de înscriere oferit ție.

Rezultate / ProgrameNFL - nfl

Categorie :Mai multe știri