The 10 US States That Produce the Most NBA players

În existența sa de 70 de ani, NBA a devenit un amestec pentru diferite naționalități, dar este încă dominată de jucători americani, până la trei sferturi din ligă fiind din Statele Unite. Cu toate acestea, rădăcinile baschetului sunt mai adânci în unele state decât în ​​altele. și acest articol analizează care state produc cei mai mulți jucători NBA la un milion de rezidenți. Poți ghici unele dintre ele?

Statele SUA cu cei mai mulți jucători NBA la un milion de rezidenți

Bet On NBA Basketball

Lista se face pe jucători NBA pe baza unui raport raportat la populația statului. Dacă luăm în considerare numărul mare de jucători, primele cinci state ar fi următoarele: California, Texas, New York, Indiana și Illinois. Dintre acestea cinci, patru sunt în primele cinci dintre cele mai populate state din SUA, în timp ce a cincea, Indiana este pe locul 16 în general și apare pe ambele liste, făcându-l statul de necontestat pentru baschet și, în timp ce cultura NBA este adânc înrădăcinată în New York City, statul se află pe ultimul loc în ceea ce privește numărul de jucători NBA la 1 milion de rezidenți.

Jucătorii NBA provin din diferite părți ale Americii, dar toți au o legătură comună: jocul de baschet. În ciuda tensiunilor rasiale recente, americanii, jucătorii de baschet sau nu, își pot găsi alinare în frumosul sport. De asemenea, jucătorii și fanii NBA pot găsi un spațiu sigur la casele de pariuri de încredere. Aceste site-uri revizuite oferă cele mai bunecote de pariere pe NBA pe lângă o multitudine de opțiuni de pariere. Mai bine, oferă un bonus de înscriere de până la 200 USD în numerar pentru jucătorii noi, iar serviciul prietenos pentru clienți facilitează implicarea oricui.

Rezultate/ProgrameNBA| ||666

Category : Mai multe știri